iTunes και εξωτερικός δίσκος

Georgema

Senior Member
12 October 2006
347
Πήρα ένα ipod 80 και έχω το εξής πρόβλημα. Εχω όλη τη συλλογή μου σε εξωτερικό δίσκο. Το έβαλα και τον διάβασε και όλα ΟΚ. Οταν όμως το άνοιξα χωρίς να τον έχω συνδέσει φυσικά δε τα βρήκε αυτα τα τραγούδια αλλά τα εμφάνιζε με !. Και εκεί όλα ΟΚ. Οταν όμως τον ξανασύνδεσα εξακολουθούσε να μη τα βλέπει και αναγκάστηκα και το έβλα να ξαναδιβάσει το δίσκο. Το κακό είναι ότι μου άφησε πάλι τα παλιά μέσα και έπρεπε να κατσω να τα σβήσω ένα ένα. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνει αυτόματα ρεφρεση σβήνοντας τα τραγούδια που δε βρίσκει κσι όταν του ξαναβάλεις το δίσκο να τα εμφανίζει πάλι?

Μας μπέρδεψες λίγο.
Βασικά πρέπει με το άνοιγμα να βρει το δίσκο.
Αλλιώς μπερδέυεται.

Φρόντισε λοιπόν ο δίσκος να είναι στη θέση του και μετά τρέξτο

WOW...Γρήγορος!!!
Αυτό που ρωτάω είναι όταν το ανοίξεις χωρίς να είναι εκεί ο δίσκος σου βγάζει το! Οταν το κλείσεις...βάλεις το δίσκο...και το ξανανοίξεις δε τα ξαναβρίσκει και παραμένουν και τα αρχεία με το!. μπορούμε να το αποφύγουμε αυτό κάπως?

δεν ξέρω.
Σε μένα νομίζω ότι με το δεύτερο τρέξιμο τα βρίσκει.

Σημειωτέον δεν κάνω αυτόματη ενημέρωση.
Διαλέγω πάντα εγώ τι θα φορτώσω.

Έχε υπόψη σου το εξής: όταν ανοίξεις το iTunes χωρίς να έχεις ανοιχτό το δίσκο, αλλάζει στις ρυθμίσεις το path που αποθηκεύεις τα τραγούδια. Οπότε αν προσθέσεις καινούργια τραγούδια, θα τα βάλει στον δίσκο του μηχανήματος. Αν δεν το αλλάξεις στο path του εξωτερικού δίσκου, θα δουλεύει με τον εσωτερικό.
Εμένα πάντως, όσες φορές άνοιγα μετά τον εξωτερικό δίσκο τα έβλεπε μετά και έφευγε το '!'.
Οπότε αυτό που σίγουρα μπορείς να κάνεις είναι να κλείνεις το iTunes και να ανοίγεις πρώτα τον δίσκο. Στη συνέχεια μπορείς να τσεκάρεις και αν έχει αλλάξει το path αν θες, αλλά μάλλον θα έχει το σωστό.