Itunes λογαριασμοί gr/Usa

Φρα.Πε.

Supreme Member
17 June 2006
6,497
Ελευσίνα
Με το Phone 2g έχω λογαριασμό itunes σε USA region.

Τώρα που ήρθε το "Ελληνικό" ipad στα χέρια μου σκέφτομαι να το συγχρονίζω με λογαριασμό GR με το αντίστοιχο market.

Προφανώς δε μπορώ να έχω 2 λογαριασμούς itunes σε ένα μηχάνημα οπότε αν γυρίσω τον αρχικό λογαριασμό σε GR region θα δουλέψουν όλα ρολόι? θα έχει θέμα το Iphone? (ειναι jailbroken φυσικά). Με συμφέρει να προτιμήσω USA region και για τα 2?

thanx !!


PS το ιPad φορά 4.3.5 και ακόμα δεν είναι jailbroken. (δέκτες πληροφορίες όμως πως θα γίνει και λοιπά...)
 
Εγώ απλά χρησιμοποιώ 2 διαφορετικα mail ένα για το κάθε μαγαζί και διαφορετικές κάρτες .
 
Ποιος ο λόγος να έχεις και λογαριασμό στο αμερικάνικο itunes?
 
Μπορείς να δουλέψεις δλδ ταυτόχρονα με 2 λογαριασμούς στο Itunes?



Ποιος ο λόγος να έχεις και λογαριασμό στο αμερικάνικο itunes?

Έχεις μερικά διαφορετικά applications στο US Market + ίσως (δε το γνωρίζω) παίζει ρόλο με το Iphone 2g. γι αυτό ρωτάω αν χρειάζεται πλέον η να το γυρίσω.
 
Προβλημα με sync δεν θα εχεις απλα δεν θα μπορείς να κανεις update ενα app που αγόρασες απο το US store οταν είσαι συνδεδεμένος στο Ελληνικό.
 
Προβλημα με sync δεν θα εχεις απλα δεν θα μπορείς να κανεις update ενα app που αγόρασες απο το US store οταν είσαι συνδεδεμένος στο Ελληνικό.

Κανονικά γίνονται τα updates. Προσωπικά έχω στο iPhone εφαρμογές αγορασμένες και από το Ελληνικό iTunes (μέσω κάρτας) και από το Αμερικάνικο (μέσω giftcards).

Απλά κάθε φορά που κάνεις update μιας εφαρμογής, πρέπει να βάζεις τον αντίστοιχο κωδικό του κάθε λογαριασμού από τον οποίο αγοράστηκε.

Για τον φίλο που ρώτησε πιο πάνω, το Αμερικάνικο iTunes έχει πολύ περισσότερο υλικό από το Ελληνικό. (Μόνο τις ταινίες και τις σειρές να λάβεις υπόψη φτάνει!)
 
Ευχαριστω όλους για τις απαντήσεις.
Το γύρισα σε Ελληνικό Store γιατί βαριέμαι να ασχολούμαι με 2 ID. ήδη και που άρχισα να ασχολούμαι πάλι με το itunes ρίχνω κατάρες μη το τραβήξω κι άλλο.

4.3.5 κάπου διάβασα για jailbrake να μη το δοκιμάσω?

http://www.redmondpie.com/jailbreak-ipad-4.3.5-using-redsn0w-0.9.8/