Γειά σας συνmacόφιλοι!
Τον τελευτααίο καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το iTunes.
Έχω φτιάξει έναν νέο χρήστη με σκοπό την διαχείριση μιας νέας βιβιλιοθήκης ιΤunes με lossless αρχεία (aplle lossless και κυρίως WAV).
Στα WAV αρχεία που προσθέτω όλα πάνε καλά με εξάιρεση την προσθήκη artwork.
Συγκεκριμένα σε όσα βρίσκει το εξώφυλλο απο τι itunes όλα καλά, αλλα σε όσα προσπαθώ να προσθέσω εγώ χειροκίνητα το εξώφυλλο που βρίσκω απο το web ενώ δείχνει στο παράθυρο "get info" οτι το παίρνει μόλις το κλείσω είναι σαν να μήν τό'βαλα.. άφαντο, προσπαθώ ξανά πάλι τα ίδια.
Αυτό συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις χειροκίνητης προσθήκης εξώφύλλου και ενώ έχι γίνει permissions repair αλλα και πέταγμα του itunes.plist μία φορά μήν τυχόν και έχει πάει κάτι στραβά.
Τέλος να αναφέρω οτι ο user που έχω φτιάξει είναι Administrator.
Τί μπορεί να συμβαίνει και πώς μπορώ να διορθώσω αυτό το ενοχλητικό bug;
Ευχαριστώ.
Τον τελευτααίο καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το iTunes.
Έχω φτιάξει έναν νέο χρήστη με σκοπό την διαχείριση μιας νέας βιβιλιοθήκης ιΤunes με lossless αρχεία (aplle lossless και κυρίως WAV).
Στα WAV αρχεία που προσθέτω όλα πάνε καλά με εξάιρεση την προσθήκη artwork.
Συγκεκριμένα σε όσα βρίσκει το εξώφυλλο απο τι itunes όλα καλά, αλλα σε όσα προσπαθώ να προσθέσω εγώ χειροκίνητα το εξώφυλλο που βρίσκω απο το web ενώ δείχνει στο παράθυρο "get info" οτι το παίρνει μόλις το κλείσω είναι σαν να μήν τό'βαλα.. άφαντο, προσπαθώ ξανά πάλι τα ίδια.
Αυτό συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις χειροκίνητης προσθήκης εξώφύλλου και ενώ έχι γίνει permissions repair αλλα και πέταγμα του itunes.plist μία φορά μήν τυχόν και έχει πάει κάτι στραβά.
Τέλος να αναφέρω οτι ο user που έχω φτιάξει είναι Administrator.
Τί μπορεί να συμβαίνει και πώς μπορώ να διορθώσω αυτό το ενοχλητικό bug;
Ευχαριστώ.