+1 . Και για τους Beatles νομιζα οτι ιδιοτροπουσα.οι ιαπωνικές εκδόσεις βινυλίου είναι καλύτερες από τις audiophile βινυλιακές εκδόσεις . Βεβαίως οι Ιαπωνικές , ενδέχεται να κοστίζουν πολύ περισσότερο ( ανάλογα και με το obi ) και είναι και πιό σπάνιες . Σε κάθε περίπτωση , πέραν του ηχητικού αποτελέσματος , είναι και η ποιότητα του βινυλίου που στις γιαπωνέζικες είναι άφθαστη .
Μοναδική εξαίρεση τα άπαντα των Beatles σε βινύλιο που είναι direct metal mastered from the digitally remasterd ( ή κάτι τέτοιο ) original tapes και δυστυχώς μέχρι στιγμής όπου κι αν τους έχω ακούσει τσιρίζουν και είναι λεπτόηχοι . ( είχε δίκαιο ο Framer τελικά , που έλεγε "μακριά" ) .
Φυσικά, μιλάμε για τις κανονικές ιαπωνικές εκδόσεις που είναι σαφώς ανώτερες ποιοτικά, και είναι ολοφάνερο αυτό.Οσο για το αν είναι ακριβές θα διαφωνήσω, και έχω πολλά παραδείγματα.Το πιο πρόσφατο το απέκτησα απο το ebay.To COUNTRY LIFE των ROXY MUSIC μαζί με τα ταχυδρομικά μου κόστισε 28 ευρώ κατευθείαν απο JAPAN!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.