προς jbl κλείνω. έχω ήδη την LG SN 11 R και θέλω να την αντικαταστήσω...Νομιζω η διαφορα θα ναι χαοτική χαχαΘέλει και ρώτημα; Tη JBL που είναι παντός καιρού. Η Samsung είναι μόνο για τον χειμώνα. Δηλαδή τα πίσω ηχεία της JBL τα βγάζεις και στον κήπο καθώς δουλεύουν αυτόνομα και μόνα τους.
Επίσης το sub της είναι μεγαλύτερο άρα βροντάει καλύτερα. H JBL δίνει 33Ηz στα -6dB που είναι... staggering με τα μέτρα των soundbars. με τα μέτρα ενός κανονικού Home Cinema είναι ανεπαρκή εντελώς βέβαια, αλλά για ένα σαλονάκι μια χαρά θα είναι, ειδικά αν είναι το πρώτο σου σύστημα και δεν έχεις εμπειρία από κανονικά subwoofer.
Αν και λένε ότι το έχουν βελτιώσει το sub στη Samsung, εγώ θα έπαιρνα εκείνη με το μεγαλύτερο και άρα ικανότερο sub.
SONY 75αρα έχω σε σαλόνι 25 τετρ μέτρα . chromecast νομίζω δεν υποστηρίζει η SMNGΗ μόνη περίπτωση που ίσως είχε νόημα η Samsung θα ήταν να έχεις τηλεόραση samsung για να εκμεταλλευτείς κάποιες αποκλειστικές ευκολίες που έχουν και τα δύο μαζί. Έχεις LG οπότε πας για την JBL κατ' ευθείαν.
Νομίζω ότι έχει και περισσότερες εισόδους HDMI η JBL.
καλημέρα σας ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας . Έκλεισε για jbl...
skroutz στα 1200 απο 1600Να μας γραψεις τις εντυπώσεις σου!
Καλορίζικη!
Υπήρχε πουθενα σε black friday?
Η 1300Χ δεν είναι το ίδιο μοντέλο με την 1300. Άλλο η Αμερικάνικη αγορά άλλο η Ευρωπαική. Έχει διαφορετικό sub.
Η main μπαρα ειναι ιδια , το sub αλλαζει. Οπότε μια εικονα μπορει να τη σχηματισει απ' το review εχοντας αυτο υπόψην.
Αυτά που λέει ο Robinson αφορούν άλλο μοντέλο ηχομπάρας από εκείνο που είναι διαθέσιμο, δεν το έχει ακούσει κανείς για να το συγκρίνει επομένως τα σχόλια αναφορικά με την απόδοση σε σχέση με την άλλη ηχομπάρα είναι εικασίες, αφού πρόκειται για σύστημα το οποίο ως ένα πράγμα παίζει και μουσική, άρα το αν θα ακούγεται καλύτερα ή όχι σε αυτό εξαρτάται και από το subwoofer που έχει.
Όταν διαφέρει το κάτω μέρος του φάσματος, όλο το φάσμα εκλαμβάνεται ψυχοακουστικα αλλιώς.
Το άλλο μοντέλο (1300X) είναι ακριβότερο αρα στη θεωρία καλύτερο απ' την 1300.
Το να πιστέψει κάποιος ότι τα προβλήματα ενός μοντέλου ακριβότερου μιας εταιρείας θα είναι εξαφανισμένα στο φτηνότερο μοντέλο της ίδιας εταιρείας ,όταν μάλιστα οι διαφορές είναι αυτές που επισημάνθηκαν παραπάνω, ακούγεται ουτοπικό σαν σκέψη κ δεν συμβαδίζει με καμία οικονομοτεχνικη προσέγγιση ειδικότερα όταν μιλάμε για μια εταιρεία κολοσσό όπως η JBL.
Αν ο φίλος άκουσε την 1300 κ του άρεσε καλά έκανε κ την πήρε. Δεν θα μάθει ποτέ όμως αν του άρεσε περισσότερο σε σχέση με τη Samsung αν δεν είχε την ευκαιρία να τις ακούσει κ τις δύο κ να κρίνει σύμφωνα με τις δικές του προτεραιότητες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.