jc-2 pro

takis

Supreme Member
11 August 2006
3,810
--------------------
εν μέσω καλοκαιριού και καύσωνα με έπιασε η τρελά να συναρμολογήσω αυτά τα δυο κιτ
τον προ jc-2 και το τροφοδοτικό του kubota τα υλικά που έστειλε ο Κινέζος μαζί με τά τυπωμένα αρκετά καλά έως πολύ στο τροφοδοτικό δεν μπορώ να πω ότι ήταν όλα άριστα τα υλικά όποτε έβαλα κάποια δικά μου
φυσικά το τροφοδοτικό είναι ξεχωριστό κιτ άπλα το συνδυάζω με τον pro μια και το ειχα
τώρα αυτό που μένει είναι να ρυθμίσω το τροφοδοτικό στα +,- 18v και να δώσω τροφοδοσία στον προ να δούμε τι ψάρια πιάνει

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    132.3 KB · Views: 233
  • 2.jpg
    2.jpg
    147.1 KB · Views: 231
  • 3.jpg
    3.jpg
    153.5 KB · Views: 230
  • 5.jpg
    5.jpg
    151.8 KB · Views: 232
  • 6.jpg
    6.jpg
    151.8 KB · Views: 231
φαίνεται διαφορετικό ποιος ξέρει τι κάνουν οι Κινέζοι φίλοι μας όταν το τελειώσω και στρώσει θα το συγκρίνω με τον B-1 και θα δούμε τι λέει

λοιπόν οποίος βιάζεται σκοντάφτει από λάθος τοποθέτηση τον τρανζίστορ εξόδου το τροφοδοτικό δεν ρύθμιζε μετά από ψάξιμο (πρέπει να ομολογήσω ότι δεν πήγε το μυαλό μου ότι τα είχα βάλει ανάποδα ) σήμερα θα γίνει η αλλαγή τους ευτυχώς έχω πολλά από αυτά, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα έχω τα πρώτα συμπεράσματα για το όλο project
οι δουλείες τις νύχτας αυτά έχουν

Επιστρέψαμε λοιπόν και είπα να κανω δοκιμη του pro αλλα τα προβληματα δεν ελεγαν να αφησουν το μηχανημα να παιξει
Αφου του εδωσα ταση από το τροφοδοτικο και σημα στην εξοδο ειχα σχεδον καθολου ενισχυση και ηχο γρατζαριστο να το πω ετσι και στα δυο καναλια
Αρχισα λοιπον το ψαξιμο χωρις να βρω κατι αλλα το ότι εκανε το ιδιο και στα δυο καναλια με εβαλε σε υποψιες για τα φετ οποτε ειπα να αλλαξω και τις δυο τετραδες
Ο κινεζος στο part list που ειχε στειλει σαν πρωτη επιλογη ειχε τα 2sk170 & 2sj74 οποτε αφού είχα ετοιμα ζευγαρωμενα και γνησια από την κατασκευη του BA-3 & B-1 ειπα να βαλω τα δικα μου και όχι του κινεζου ,αλλα καθως υπηρχε το προβλημα ειπα να δοκιμασω και τα δικα του αλλα από ότι ειδα ειχε στα στειλει τα 2sk364 & 2sj104
Ε λοπον τα εβαλα και σαν από θαυμα το μηχανημα επαιξε ειλικρινα δεν ξερω γιατι δεν επαιζε με τα πρωτα τα οποια ηταν προτεινομενα από τον κινεζο
Αν καποιος μπορει να μου λυσει την απορεια θα μου εκανε μεγαλη χαρη

Παραθέτω στα ποιο κάτω το σχηματικο και το part list

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    128.8 KB · Views: 101
  • jc-2.jpg
    jc-2.jpg
    75.2 KB · Views: 101