Πριν μερικα χρονια, ψαχνοντας για single-ended ενισχυτη, ειχα ακουσει στον αντιπροσωπο, τα μονομπλοκ 2Α3 της Cary,με 3,5 w το καθενα. Λογω χαμηλης ισχυος, τα ειχε σεταρει με κατι ηχεια της OMEGA ,με μεγαφωνα Fostex,95 db ευαισθησιας.Το αποτελεσμα ηταν εξαιρετικο,αλλα τα ηχεια δεν ακολουθουσαν απολυτως σε αποδοση ποιοτητας τα ενισχυτικα [σε θεματα τονικοτητας ] Δυστυχως στην αγορα δεν υπαρχουν πολλες καλες επιλογες ηχειων για χαμηλοβατους ενισχυτες.[ με γηινες τιμες βεβαια ]. Τωρα μαθαινω οτι η JJ-Electronics[Tesla] με μια υλοποιηση parallel singlended ,με 2 λαμπες 300Β η 2Α3 στο καναλι, και με μια ''συνταγη ''παραγωγης λυχνιων δικη τους, καταφερνουν να δωσουν 20 w στο καναλι.....Εμενα παντως μου φαινεται λιγο χλωμο. Δυστυχως, ο εδω αντιπροσωπος δεν εχει δυνατοτητα επιδειξης για ακροαση,οποτε βασιζομαστε στα καλα λογια που εγραψε ο ''ΗΧΟΣ '' .
Είναι πολύ καλός ο BAT και τον έχω πολλά χρόνια αλλά μου χει μπει να πάρω s.e.t.. Για παθητικό προενισχυτή δεν ενδιαφέρομαι μια και ο προ μου είναι πολυ καλή συσκευή.
Τό υπόλοιπο σύστημα έναι πικ-απ simon yorke s7 / arm s7 κεφαλή clearaudio titanium , προ dartzeel nhb18ns , cd electocompaniet emc-1 , και τωρινός τελικός bat vk-60
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.