JJ electronics 2a3 mono amp

Αν θες τη γνωμη μου παντως, και χωρις να αμφισβητω οτι ο dartzeel einai poly καλος ενισχυτης, 100βατ στα Duo, ξερω γω, πολλα μου φαινονται.

Δες πιο κατω μια προταση, με Lamm, 18βατακια.

www.parmentersound.com

Τον τελικό dartzeel δεν τον έχω δοκιμάσει και ούτε με ενδιαφέρει πέρα απο το "είναι πολλά τα λεφτά Αρη" αλλά κυρίως διότι δεν έχω ακούσει σύστημα που να μου αρέσει και να μην έχει τελικό λαμπάτο.

Φιλε saitisgr,σε ευχαριστω πολυ.Η προσκληση σου με τιμα ιδιαιτερα.Αν θελεις γραψε μου τον αριθμο του κινητου σου,η στειλε μου τον με e-mail. Ηδιευθυνση μου ειναι [email protected].Στο μεταξυ,γραψε μας αν θελεις πιο πολλες εντυπωσεις απο το μηχανημα,και πληροφοριες για το set-up σου.
Το σύστημα μου είναι
ενισχυτής Tesla JJ 322
Phono pre-pre Carry 302
Πικάπ Gyro Michaell
CD Mellody
Ηχεά Tauus
Καλώδια Master και Revelation της Vd
και Isolator 3ΚW της Trafomatic

Ο ήχος???
Αναλυτικός - με λεπτομέρεια.....
ανθρώπινος,!!! πάνω από όλα....

Επισης τα Duo μπορεις να τ 'ακουσεις με Audio Note 300B στον αντιπροσωπο.

έχω ακουσει τα audio note conquest με m3 preamp πολύ καλό αποτέλεσμα κυρίως με τα καλώδια που πρότεινε ο αντιπρόσωπος.

Πολυ καλο set-up φιλε saitisgr.Tι ευαισθησιας ειναι τα Tauus? Eιμαι στα προθυρα να αγορασω τον JJ-322 για τα BELLA LUNA μου. Αληθεια ο ενισχυτης σου εχει μια εισοδο? Πως συνδεεις πικαπ και cd player? Eγω σκεπτομαι τη λυση switcher με τρεις εισοδους.Σε ζαλισα με τις ερωτησεις μου, αλλα το ψαχνω λιγο για να πετυχω και εγω τον πολυποθητο ''ανθρωπινο ηχο''.

έχω ακουσει τα audio note conquest με m3 preamp πολύ καλό αποτέλεσμα κυρίως με τα καλώδια που πρότεινε ο αντιπρόσωπος.

από OTL (που συνδυάζει τα καλά του SET αλλά με πιο πολύ διαφάνεια και δυναμικά) έχεις ακούσει Atmasphere s30 ή Graaf GM20?
Αν έχεις την δυνατότητα γιατί όχι....αξιοσέβαστοι κατασκευαστές, επίσης ενδιαφέρουσα περίπτωση και ο RCM της Bonasus με 16 watt, είναι PP αλλά αρκετά διαφορετικό από άλλα PP που έχω ακούσει, πολύ κρυστάλλινο και άμεσο (θυμίζει καλό otl αλλά με λίγα και ποιοτικά watt).

Επισης τα Duo μπορεις να τ 'ακουσεις με Audio Note 300B στον αντιπροσωπο.

Τα Audio Note τα φέρνει ακόμη ο Μενδρινός? Φέρνει και τα κιτ?

Last edited:
Καλησπέρα,

μιας και έχει ανοιχτεί το θέμα, θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση:

μπορεί ένας S.E.T να οδηγήσει τα Klipsch RF-83; κι αν ναι με τί διάταξη: 300Β, 2Α3, 45..!!! parallel??
Αν καταλάβατε, ψάχνω για ένα ηχείο "ευαίσθητο" έως τα 3000ευρώ και κάποιον S.E.T

ευχαριστώ

Φιλε Vagelis, γιατι οχι? Τα Klipsch γενικως,διακρινονται για την υψηλη τους ευαισθησια που ειναι βασικο πλεονεκτημα για τη συνεργεια τους με SET.Η τελικη ομως επιλογη ενισχυτη, εξαρταται απο τις προσωπικες προτιμησεις του καθ'ενος. Την 300Β την θεωρω πιο σιγουρη λυση. Θα σε συμβουλευα παντως σε καθε περιπτωση,να ακουσεις πριν αγορασεις.