GeonX Μέλος Σωματείου 17 June 2006 2,756 16 February 2007 #1 Ψάχνω για ένα invite για το Joost αν κάποιος έχει κάτι ας μου στείλει pm. Thanks @ PS... Αν παίζει και κάνα invite για το Zattoo δεν θα πω όχι…
Ψάχνω για ένα invite για το Joost αν κάποιος έχει κάτι ας μου στείλει pm. Thanks @ PS... Αν παίζει και κάνα invite για το Zattoo δεν θα πω όχι…
sfortis Administration Team Staff member 3 August 2006 11,392 t3.large 16 February 2007 #2 τι ειναι αυτα παλι!? :ears:
Simos.I Moderator Staff member 17 June 2006 28,643 Land of Dystopia 23 March 2007 #5 GeonX said: Ψάχνω για ένα invite για το Joost αν κάποιος έχει κάτι ας μου στείλει pm. Thanks @ PS... Αν παίζει και κάνα invite για το Zattoo δεν θα πω όχι… Click to expand... Γιώργο μετά την LCD, πας για ιντερνετική τηλεόραση ε? Αστεία- αστεία θα ήθελα και εγώ ένα invite :BDBDG54:
GeonX said: Ψάχνω για ένα invite για το Joost αν κάποιος έχει κάτι ας μου στείλει pm. Thanks @ PS... Αν παίζει και κάνα invite για το Zattoo δεν θα πω όχι… Click to expand... Γιώργο μετά την LCD, πας για ιντερνετική τηλεόραση ε? Αστεία- αστεία θα ήθελα και εγώ ένα invite :BDBDG54: