JVC 350, JVC HD750 ή Infocus in83

Καλοριζικος. Σιγουρα οι jvc ειναι μηχανακια με εξαιρετικη εικονα και εχουν αποδειξει και την καλη λειτουργια για μεγαλο χρονικο διαστημα (hd1). Δεν εχω δει τον 350 αλλα απο αυτα που ακουω ειναι πολυ κοντα στον 750.
Τωρα η εμφανιση δε παιζει και πολυ ρολο. Και εγω μολις ειχα δει πρωτη φορα τον spcav, ειχα σοκαριστει (οπως και με τον Planar) αλλα με τον καιρο συνηθιζεις.

Και εγω μολις ειχα δει πρωτη φορα τον spcav, ειχα σοκαριστει (οπως και με τον Planar) αλλα με τον καιρο συνηθιζεις.
Γι' αυτό αλλαξα avatar, για να βελτιώσω λίγο την εικόνα μου :p

Καλοριζικος. Σιγουρα οι jvc ειναι μηχανακια με εξαιρετικη εικονα και εχουν αποδειξει και την καλη λειτουργια για μεγαλο χρονικο διαστημα (hd1). Δεν εχω δει τον 350 αλλα απο αυτα που ακουω ειναι πολυ κοντα στον 750.
Τωρα η εμφανιση δε παιζει και πολυ ρολο. Και εγω μολις ειχα δει πρωτη φορα τον spcav, ειχα σοκαριστει (οπως και με τον Planar) αλλα με τον καιρο συνηθιζεις.

Δηλ. για να το καταλάβουμε και εμείς βρε Πάνο ποιός είναι ο πιό όμορφος, ο Planar η ο spcav???
:flipout:

Φιλικά
Γιώργος.

Καλορίζικος και από εμένα φίλε ο 350, αφού όλοι λένε οτι η εικόνα του είναι πολύ κοντά σ' αυτήν του μεγάλου αδερφού του, θα είναι υπέροχο μηχάνημα!

Φιλικά
Γιώργος.