Μπίλλυ, κάποιοι μαζεύουν γάτες και κάποιοι άλλοι τις σκίζουν... :ADFADF1:
Άντε, για να μαθαίνεις...![]()
Μπίλλυ, κάποιοι μαζεύουν γάτες και κάποιοι άλλοι τις σκίζουν... :ADFADF1:
Καλά, άσε τις μαγκιές τώρα, βάλε το τσεμπέρι σου, πάρε τον planar παραμάσχαλα και τσέκαρε κάτω από το τραπέζι που έχουν μείνει ακόμα σκόνες (δεν σου λέω για τις γωνίες γιατί εκεί θες σίγουρα 2η επίσκεψη Μεξικάνου πόντικα).Μπίλλυ, κάποιοι μαζεύουν γάτες και κάποιοι άλλοι τις σκίζουν... :ADFADF1:
ΥΓ Αν δεν τραβάει καλά, βάλε την λάμπα στο full
![]()
Aχ καντηλάκι, καντηλάκι, ξυλο που θα το φας!![]()
Σωστα...ειναι και οι ανακλασεις του φεγγαριου απο την τζαμαρια!Γιατί κοροϊδεύεις κι εσύ τώρα;
Ζηλεύεις επειδή έχει τον πιό ρομαντικό προβολέα; Όλο κεράκι και φεγγαρόφωτο![]()
Μπαααα, είναι ρομαντικοί και ζηλεύουν...Ρεμάλια, όλοι σας...![]()
Λυπάμαι που το λέω, αλλά αποκαλύπτεται ότι όταν ενοχλείσαι γίνεσαι πραγματικά κακός.Γιατί κοροϊδεύεις κι εσύ τώρα;
Ζηλεύεις επειδή έχει τον πιό ρομαντικό προβολέα; Όλο κεράκι και φεγγαρόφωτο![]()
Λυπάμαι που το λέω αλλά αποκαλύπτεται ότι όταν ενοχλείσαι γίνεσαι πραγματικά κακός.
Αλλά θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε (tm), προχωρώ σε σχετικές επεμβάσεις του χώρου και θα σας μπω στο μάτι.
ΥΓ Τουλάχιστον έχω τον απόλυτο ήχο.
![]()
Λυπάμαι που το λέω, αλλά αποκαλύπτεται ότι όταν ενοχλείσαι γίνεσαι πραγματικά κακός.
Αλλά θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.