JVC HD1 ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Status
Not open for further replies.
μηπως τα ασχετα ποστς πρεπει να διαγραφονται ? Μπας και υπαρχει και σχετικος κανονισμος ?

Χωρις παρεξηγηση ετσι ?

Κύριε malakudi καταντά αστεία η επιμονή σας να αποδείξετε αν η τιμή που ζητώ για τον προβολέα είναι συμφέρουσα ή όχι.

Από ότι είδα κάνατε και εκτενή έρευνα επάνω στο θέμα...

Αναγκάστηκε κάποιος να αγοράσει τον προβολέα?

Ή μήπως πιστεύετε ότι μπορεί κάποιος σήμερα να αγοράσει χωρίς να κάνει κάποια έρευνα?

Και γιατί πρέπει στην αγγελία μου να αναφέρετε εσείς πόσο κοστίζει ο προβολέας στο εξωτερικό? Ή πόσο τον βρίσκει κάποιος στο Skroutz?
Internet υπάρχει, δόξα το Θεό η αγορά είναι ανοιχτή, οπότε...

Μπήκατε και ερευνήσατε και τις υπόλοιπες αγγελίες του φόρουμ και αναρτήσατε την τιμή των προιόντων στο εξωτερικό? Ή την καλύτερη τιμή στην Ελλάδα?

Πιστεύετε ότι δεν μπορεί κάποιος να ερευνήσει για να μάθει την τιμή που μπορεί να βρει ένα προιόν που τον ενδιαφέρει?

Και σας παρακαλώ να μου κάνετε τη χάρη. Καταντά γελοίο να ακούγεται συνέχεια η έκφραση 'ειδική μεταχείριση'!!!

Παρακαλώ τον διαχειριστή της κατηγορίας να διαγράψει όλα τα άσχετα post και να κλειδωθεί.

Η τιμή έχει ανακοινωθεί και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει με P.M.

Και εσυ θυμα σβησιματος φιλαρακι...αστα να πανε..ο εχων το πεπονι και το μαχαιρι...το κοβει οποτε και εαν θελει...(ελπιζω να προλαβεις να το διαβασεις το μηνυμα μου πριν διαγραφει...)

tegonik ειδικά εσύ δεν θα επρεπε να έχεις αυτήν την άποψη.

Φαίνεται όμως ότι ξεχνάμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ εύκολα !!!!

Last edited:
Προς ενημέρωση σας έχουν παρουσιαστεί παρόμοιες συγκρίσεις με προϊόντα (ηχεία, καλώδια, πηγές, mac) από το εξωτερικό και το παγκόσμιο ebay, οι οποίες οδήγησαν σε συγκρούσεις.

Για να αποφύγουμε παρόμοιες περιπτώσεις και μετά από παράπονο του πωλητη το σχολιο διαγράφθηκε.

Last edited:
Status
Not open for further replies.