Καφετέρια με Αγγλικά κανάλια

messi10

New member
8 September 2011
67
Αθηνα
Γειά σας παιδια!
Το Σ/Κ ειναι οι ημιτελικοι του Κύπελλου αγγλιας κ απο οτι ξερω δεν υπάρχει κάποιο ελληνικό δορυφορικό κανάλι που να εχει τα δικαιώματα για φέτος (κ περσι ίδια ιστορία). Κατι είχε ακουστεί για NOVA στην αρχή της χρονιάς αλλά τελικά δεν έγινε κίνηση (μονο τον τελικό του League Cup είδαμε, τον όποιον έδειξε ο Ant1 οποτε δεν χρειάζεται να μιλήσω για ποιότητα εικόνας...).

Anway, γνωρίζεται αν υπάρχει καποια καφετέρεια στην Αθήνα που να έχει αγγλικά δορυφορικά (Skysports ή BT Sport) ? Θα ημουν ευγνώμων αν κάποιος ξέρει να μου πεί!

ΥΓ Ψάχνοντας στο google μονο μια βρήκα στην Κρήτη :-P

Re: Καφετέρεια με Αγγλικά κανάλια

Από κανένα feed ίσως.. Διαφορετικά, παλιό "καλό" stream

Από κανένα feed ίσως.. Διαφορετικά, παλιό "καλό" stream

Ναι εννοειτε άμα δν βρω καφετέρεια, θα τα stream-αρω :-P Απλά δεν εχω κ καμοια φοβερή σύνδεση κ οσα παιχνίδια βλέπω ψιλο-lagάρουν για αυτο ψάχνω κάπου να τα δω!

Ευχαριστω για την απάντηση παντως! :-)

eurosport στις 19.2Ε το γερμανικο σε ελευθερη μεταδωση εχει και τους δυο αγωνες 12226Η 27500 3/4

eurosport στις 19.2Ε το γερμανικο σε ελευθερη μεταδωση εχει και τους δυο αγωνες 12226Η 27500 3/4

Φιλε δεν εχω ιδεα απο αυτα οποτε δεν θελω να το ρισκαρω κ να μην το πιάσω τελικα. Ευχαριστω παντωσ!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δηλαδή, θες να δεις Ρέντινγκ-Άρσεναλ αντί Τσέλσι-Γιουνάιτεντ?
Μπορείς να δοκιμάσεις στο Athens Sports Bar http://www.athenssportsbar.com/
ή στους μέθυσους του James Joyce http://www.jjoyceirishpubathens.com/

Πρωτα απ ολα ευχαριστω πολυ για την απάντηση!! :-)

Το πρωτάθλημα έχει σχεδόν τελείωσει οποτε δεν εχει κ πολύ νόημα! Αν κ να πω την αληθεια πιο πολυ ενδιαφερομαι για το Αστον Βιλα- Λίβερπουλ (Κυριακή, 17:00) που το εχει το BT Sport 1, αν δεν κανω λάθος!

Φίλε οι καφετέρειες αυτές εχουν σίγουρα skysports/bt sport και θα δείξουν τους αγώνες? Ή να παρω τηλ να ροτησω?

Eίχανε, αλλά επειδή έχω καιρό να πάω, ένα τηλέφωνο δεν βλάπτει.