για δε ρε που θα βγάλουν και την Μακρόνησο τόπο για spa και ατμόλουτρα
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΠΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥΣ (ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ) ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ ΠΛΗΡΩΣ. ΟΠΟΤΕ?Χούντας? Συγγνώμη φίλε μου αλλά οι περισσότεροι από τους τωρινούς αστυνομικούς ούτε καν είχαν γεννηθεί τότε και οι περισσότεροι από τους ανώτερους αστυνομικούς το πολύ να ήταν 18-20 ετών και ίσως και φοιτητές. Το πρόβλημα είναι να αποσυνδέσουμε την αστυνομία από την περίοδο της χούντας. Δεν έχει καμμία σχέση τότε με τώρα. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Πολλές φορές ναι. Η αστυνομία εμφανίζεται ανίκανη να κάνει τη δουλειά της. Ευτυχώς όμως ακόμα μπορούμε και πάμε παντού χωρίς να φοβόμαστε. Δεν μπορεί όλο και κάποιο λιθαράκι θα έχουν βάλει και αυτοί σε αυτό. Μην καίμε τα χλωρά μαζί με τα ξερά και μην καταδικάζουμε την τωρινή αστυνομία για πράγματα που η τωρινή της σύνθεση ήταν κατά πλειοψηφεία αγέννητη όταν συνέβησαν.
για δε ρε που θα βγάλουν και την Μακρόνησο τόπο για spa και ατμόλουτρα
ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ. ΩΣ ΝΕΟΣ ΠΑΡΘΕΝΩΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠ ΕΞΩ ΜΕ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟ! ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ Ο ΑΦΕΛΗΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ.για δε ρε που θα βγάλουν και την Μακρόνησο τόπο για spa και ατμόλουτρα
Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να κάνεις ένα copy paste τον κανονισμό που απαγορεύει να postarw εικόνες με ζώα?? Είτε εδώ είτε στείλτο μου σε pm....
Λυπάμαι, μα διάλεξες λάθος τόπο και λάθος άτομο για ευφυολογήματα
Καλά με κοροϊδευεις?
Έσβησες post μου, μου λες θα ότι θα φάω ban επειδή το περιεχόμενο του post αντίκειται στους κανονισμούς του φόρουμ.....
Τι πιο λογικό απ' το να ζητήσω να μου δείξεις ποιο μέρος του κανονισμού παραβίασα με το μήνυμα μου....
Το αν είναι ευφυολογήματα ή απλή λογική, αυτά που λέω, άστο να το κρίνω εγω...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.