Και με τα παράσιτα ?

kosmous

Supreme Member
17 June 2006
4,470
Καλησπέρα σας παίδες , για πέστε μου σας παρακαλώ , ακούω μουσική απο ραδιόφωνο με σετ ηχείων 5.1 , ξέρετε αυτά τα μικρά που προορίζονται κυρίως για home cinema και έχω μια απορία : Κινδυνεύουν να πάθουν ζημιά όταν ο σταθμός δεν έχει καλό σήμα και ακούγονται παράσιτα ?

Καλά δεν μιλάμε για τρίξιμο αλλά πολλές φορές δημιουργούνται παράσιτα ακόμα και απο κάποιο δίκυκλο που τυγχάνει να περνάει κάτω απο το σπίτι .

Υ.Γ.Πάντως το χιούμορ του avclub πιστεύω πως δεν το βρίσκεις σε άλλα forum . Και ομολογώ πως μου έλειψε αυτές τις ημέρες.

Last edited:
kosmous said:
Καλησπέρα σας παίδες , για πέστε μου σας παρακαλώ , ακούω μουσική απο ραδιόφωνο με σετ ηχείων 5.1 , ξέρετε αυτά τα μικρά που προορίζονται κυρίως για home cinema και έχω μια απορία : Κινδυνεύουν να πάθουν ζημιά όταν ο σταθμός δεν έχει καλό σήμα και ακούγονται παράσιτα ?

Ζημιά όχι. Ίσα-ίσα, στρώνουν και καλύτερα τα ηχεία. :award:

Re: Απάντηση: Και με τα παράσιτα ?

kosmous said:
Υ.Γ.Πάντως το χιούμορ του avclub πιστεύω πως δεν το βρίσκεις σε άλλα forum . Και ομολογώ πως μου έλειψε αυτές τις ημέρες.
και μενα!!!!!!!!!!!!παντως προβλημα βλαβης δεν υπαρχει...-bye- -bye-

Καλημέρα και ευχαριστώ και αν στρώνουν καλύτερα με βλέπω να τσιρτσιρίζω αντι να τραγουδάω.

Κακαλιός Στέργιος said:
Ζημιά όχι. Ίσα-ίσα, στρώνουν και καλύτερα τα ηχεία. :award:

Με τα παράσιτα? :speechless-smiley-0 Είναι δυνατόν?
Στέργιο είμαι άσχετος γι'αυτό σε ρωτάω..