Και με την σκόνη τι κάνετε;

Όλοι εδώ μέσα πιστεύω ότι στον ένα ή τον άλλο βαθμό ήμαστε καλωδιομένοι. Όμως βρε παιδιά με τρώει η απορία!
Ποιος καθαρίζει πίσω από τα μηχανήματα;
Αν μου πείτε η γυναίκα μου ή η καθαρίστρια, δεν αντιμετωπίζετε πρόβλημα; Εγώ για λέω τα στραβά τα καθαρίζω μόνος μου μετά από…:guitarist:

Προσωπικα δεν αντιμετωπιζω (ακομη) τετοια προβληματα, μιας και συνεχεια, μια τα παω απ´εδω, μια απο 'κει, μια παραπερα.

Δεν καθονται παραπανω απο ενα μηνα στην καθε μερια, οποτε ειμαι μια χαρα.

(τρομαρα μου)

Όλοι εδώ μέσα πιστεύω ότι στον ένα ή τον άλλο βαθμό ήμαστε καλωδιομένοι. Όμως βρε παιδιά με τρώει η απορία!
Ποιος καθαρίζει πίσω από τα μηχανήματα;
Αν μου πείτε η γυναίκα μου ή η καθαρίστρια, δεν αντιμετωπίζετε πρόβλημα; Εγώ για λέω τα στραβά τα καθαρίζω μόνος μου μετά από…:guitarist:

μεγαλη κουβεντα ανοιξες τωρα...

Μετα απο μαχες και παρακαλια να μην μου τα πειραζουν (για ευννοητους λογους) αναγκάστηκα να υποσχεθω πως θα τα καθαριζω μονος μου. Φυσικα δεν το κανω και αρχιζουν οι γκρινιες κ.ο.κ.:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Και με την σκόνη τι κάνετε;

Προσωπικα δεν αντιμετωπιζω (ακομη) τετοια προβληματα, μιας και συνεχεια, μια τα παω απ´εδω, μια απο 'κει, μια παραπερα.

Δεν καθονται παραπανω απο ενα μηνα στην καθε μερια, οποτε ειμαι μια χαρα.

(τρομαρα μου)

πλάκα κάνεις :eek:

Δεν αφήνω κανέναν άλλον να καθαρίζει καλώδια και βύσματα, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο!!!

καθολου.
(οχι για το θεμα σκονης βεβαια, απλως επειδη δεν εχω βρει τον τοπο τους ακομη...)

ρε συ θα κρεμάσουν τα π.... σου , παλάβωσες?:flipout::flipout::flipout::flipout:

πάντως εγώ, που έχω βρει μόνιμη θέση αλλά ακόμα δεν έχω βρει μόνιμα "εργαλεία" όπως και έπιπλο είμαι σαν γύφτικο τσαντίρι μιας και τα καλώδια φαίνονται σαν να πέταξες μια κατσαρόλα μαύρα μακαρόνια έτσι όπως τα έχω!

το καλό βέβαια είναι οτι είναι εύκολα προσβάσιμα και έτσι η κλήρος πέφτει στην καθαρίστρια!:slapface::BDGBGDB55:

Last edited:
Πάντως εδώ και αρκετά χρόνια (από εποχής 486) έχω τα PC μου "ανοιχτά "(τελείως ανοιχτό τον tower), ενώ πάντα σχεδόν είχα εξαρτήματα που ανέβαζαν θερμοκρασία(και η χρήση ήταν υπέρμετρη), αλλά ποτέ δεν μου καταστράφηκε κάτι από τη σκόνη.

Χτύπα ξύλο (δεν ξέρεις καμιά φορα τι γίνεται) αλλά δεν τη φοβάμαι τη σκόνη...

Πάντως η καλύτερη λύση είναι "δυνατά" ηλεκτρικά σκουπάκια/ή σκούπες με βουρτσάκι μπροστά, τα οποία πραγματικά εξαφανίζουν τη σκόνη ακόμα και αν έχει "κολλήσει" πάνω στη συσκευή...

Πάντως εδώ και αρκετά χρόνια (από εποχής 486) έχω τα PC μου "ανοιχτά "(τελείως ανοιχτό τον tower), ενώ πάντα σχεδόν είχα εξαρτήματα που ανέβαζαν θερμοκρασία(και η χρήση ήταν υπέρμετρη), αλλά ποτέ δεν μου καταστράφηκε κάτι από τη σκόνη.
.........

Κάτσε να σε δω τώρα που παντρεύεσαι αν θα κάνεις το ίδιο.
Παράγοντας W.A.F φίλε μου!

Εγω παντως μολις ειδα το "στεφανι" μου να πηγαινει να καθαρισει το ακρυλικο του GyroDec με ενα βρεμμενο σφουγγαρι πηγα να χασω τις αισθησεις μου και επικοινωνισα με τον δικηγορο....χιχιχι:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Και με την σκόνη τι κάνετε;

μίλησε κι διπλοπαντρεμένος τώρα.........:flipout::flipout::flipout::flipout:

Δημήτρη ήθελα να δω τι «παίζει» με τον πολιτικό γάμο βρε !
Τον Θρησκευτικό τον γνώριζα
:award:

Προσωπικά όταν έχω ελεύθερο χρόνο καθαρίζω μόνος μου τις συσκευές μου.
Συμμαζέυω και λίγο τα καλώδια και φτου και απ' την αρχή.
Δεν ξέρω για σας αλλά εμένα μου αρέσει η ασχολία.

Re: Απάντηση: Και με την σκόνη τι κάνετε;

Προσωπικά όταν έχω ελεύθερο χρόνο καθαρίζω μόνος μου τις συσκευές μου.
Συμμαζέυω και λίγο τα καλώδια και φτου και απ' την αρχή.
Δεν ξέρω για σας αλλά εμένα μου αρέσει η ασχολία.

Και εγω το ιδιο. Αραια και που βεβαια αλλα το κανω εγω-bye-

Μια φορά την εβδομάδα σουίφερ και από καμιά φορά ηλεκτρική σκούπα (έχει η καινούρια ένα λεπτό εξάρτημα, όλα τα λεφτά).

Βρε Λυμπερόπουλε, αφήνεις άλλον να καθαρίσει το πλατώ; Ποτέ των ποτών!

Μια φορά την εβδομάδα σουίφερ και από καμιά φορά ηλεκτρική σκούπα (έχει η καινούρια ένα λεπτό εξάρτημα, όλα τα λεφτά).

Βρε Λυμπερόπουλε, αφήνεις άλλον να καθαρίσει το πλατώ; Ποτέ των ποτών!

Ποτε πια....................

Επειδή βαριόμουν να τα καθαρίζω μόνος δημιούργησα μια εταιρία Πληροφορικής για να έχω δωρεάν εξυπηρέτηση...:2thumb22sup:

Αμ πως!:music-smiley-005:

Δύο φορές το χρόνο (μαζί με το στρώσιμο ξεσήκωμα χαλιών) αποσ´υνδεση και ολοκληρωτικός καθαρισμός. Ενδιάμεσα ό,τι πιανει το φτερό Swiffer είναι πραγματικά καταπληκτικό.