Και τώρα 1080! Ποιον;

gargalakos

Senior Member
14 July 2007
345
Μετά από 1,5 χρόνο με τον epson 700 και αφού τα έβγαλε τα

λεφτά του,ήρθε ο καιρός για 1080.Θα δώσω έως 2300 ευρώ.

Προτιμώ βέβαια λιγότερα αλλά αυτός που μου αρέσει έχει τόσο.

Το κόλλημα μου με το μαύρο πιστεύω να το ξέρετε.

Με τα μάτια μου το καλύτερο μαύρο, μου το έδειξε ο epson 5000.

Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ η φωτεινότητα γιατί δεν ανάβω ούτε

τσιγάρο που λέει ο λόγος την ώρα της προβολής.

Όποιος έχει δει καλύτερο μου λέει.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Στα 2300 που δινεις μπορεις να δεις τον sony vpl vw60
Για μενα , ενας πολυ καλος προβολεας και με καλο μαυρο, ομαλη κινηση, διχως rainbow fysika και ωραια χρωματα.

Ωραιος ο Sony VPL 60 αλλα ειναι παλιο μοντελο πλεον... Κοιτα και απο DLP πλευρα (εκτος και εχεις προβλημα με Rainbow) τον BenQ 5000....

Τον Epson 5000 δεν τον εχω δει απο κοντα, αλλα λενε οτι ειναι αρκετα καλυτερος απο τους προκατοχους του... Και αν κρινω απο τον 2000 που ειχα δει και μου αρεσε αρκετά, προχώρα άφοβα! Έχεις και 3 χρόνια εγγύηση στη λάμπα...:grandpa:

Μετα θα σου προτεινα Panasonic 3000 (που ξεφευγει απο το budjet σου όμως, αλλά ειναι overall καλύτερο μηχάνημα), και επισης, θα μπορουσες να δεις και τον 10ρη της Sony...:a0210:

ρε παιδια ο 60 ειναι παλιος ενω ο 5000 καινουργιος?
τι ειναι αυτα?
τον 60 παρε θα τρελαθεις με την εικονα τον ξερω απο πρωτο χερι.
ειχε 4500 και ηταν ανταγωνιστης πολυ καλος του hd1

ρε παιδια ο 60 ειναι παλιος ενω ο 5000 καινουργιος?
τι ειναι αυτα?
τον 60 παρε θα τρελαθεις με την εικονα τον ξερω απο πρωτο χερι.
ειχε 4500 και ηταν ανταγωνιστης πολυ καλος του hd1
O επσον 5000 είναι σίγουρα πιο καινούριος από τον 60,

εκτός αν αναφέρεσαι στον Benq.

Νομίζω είχες πει κάποτε ότι ο sony 10 είναι πιο καλός από τον 60.

στον μπεν αναφερομαι
δες σε παρακαλω καπου τον 60 εχει βραβειο eisa και επειδη αν σου πω να παρεις τον 10 θα με βαρεσετε ως 2η επιλογη θα επαιρνα τον 60.ειδικα αφου λες οτι απο φως δεν σε νοιαζει
αν ησουν γιαννενα θα σου εδειχνα μερικα καλα κομματια απο εδω και απο εκει
επειδη εγινε μια χοντρη με την πιο δεν περιμενεις λιγο μηπως παρις τον kuro στα 2000?δεν ειμαι σιγουρος βεβαια

Γιώργο επειδή μας δήλωσες "κόλλημα" με το μαύρο, το καλύτερο μηχάνημα (φοράει DC3) σ' αυτήν την κατηγορία τιμής και με διαφορά μάλιστα είναι ο BenQ 20000 με το τελευταίο firmware. Αν δεν έχεις πρόβλημα rainbow και μπορείς να τον τοποθετήσεις στον χώρο σου μην το ψάχνεις. Απλά δεν υπάρχει καλύτερος σ'αυτά τα λεφτά. -bye-

Φιλικά
Γιώργος.

Αυτό που έχω να συμβουλέψω το φίλο μας είναι ΠΡΩΤΑ να τους δεί, όποιοι και αν είναι αυτοί.
Αν ενδιαφέρεται για μαύρο και δεν έχει πρόβλημα raibow ο ίδιος και οι φίλοι του να πάει για dlp. O Benq είναι μία άριστη λύση στα λεφτά της.
Αν όμως πάει για LCD (που lcd είχε) ανάμεσα σε διάφορους που έχω δεί (Pany 2000 και 3000, Epson 2000, 3000, 5000 και Σονυ 10 και 60) πολύ καλό μαύρο αλλά και διαβαθμίσεις του γκρί-μαύρου είχε ο Epson 5000. Μια και ενδιαφέρομαι και εγώ για LCD έχω καταλήξει σε αυτόν αλλά ακόμα ψάχνω (όχι για πολύ) για κάτι καλύτερό του σε αυτή τη κατηγορία τιμής.
Πρώτα όμως δες αυτόν που θα πάρεις.
Good luck

Εξυπακούεται ότι πρώτα βλέπουμε , κρίνουμε, και μετά αγοράζουμε. Όμως και πάλι παίζει το θέμα της σωστής ρύθμισης, για να μπορέσει κάποιος τελικά να βγάλει κάποιο αξιοπρεπές συμπέρασμα. Ένας έξυπνος και γνώστης πωλητής μπορεί πανεύκολα να προωθήσει κάποιο μηχάνημα εις βάρος κάποιου-ων άλλων πολύ απλά "παίζοντας με τις ρυθμίσεις"!!!

Φιλικά
Γιώργος.

Απάντηση: Re: Και τώρα 1080! Ποιον;

Εξυπακούεται ότι πρώτα βλέπουμε , κρίνουμε, και μετά αγοράζουμε. Όμως και πάλι παίζει το θέμα της σωστής ρύθμισης, για να μπορέσει κάποιος τελικά να βγάλει κάποιο αξιοπρεπές συμπέρασμα. Ένας έξυπνος και γνώστης πωλητής μπορεί πανεύκολα να προωθήσει κάποιο μηχάνημα εις βάρος κάποιου-ων άλλων πολύ απλά "παίζοντας με τις ρυθμίσεις"!!!
Να σαι καλά. Ευχαριστώ για τις συμβουλές-bye-

Re: Απάντηση: Re: Και τώρα 1080! Ποιον;

Να σαι καλά. Ευχαριστώ για τις συμβουλές-bye-

Φίλε Γιώργο δεν είναι συμβουλές, είναι υπενθύμιση του κόσμου που μας περιβάλει και της πραγματικότητας γύρω μας! Το τι έχουν δει τα μάτια μου τόσα χρόνια δεν λέγεται με λίγες αράδες, γι' αυτό γενικά συνιστώ πολύ προσοχή και οξυδερκή παρατήρηση πριν προβούμε στην οποιαδήποτε αγορά. Εξυπακούεται βεβαίως ότι ξέρουμε ως πού μπορούμε να απλώσουμε το χεράκι μας και τι είναι αυτό που καλύπτει τις απαιτήσεις-ανάγκες μας...

Φιλικά
Γιώργος.

Λοιπόν ήρθε η ώρα για την αγορά μέχρι το Σάββατο μάλλον.

Το κακό είναι ότι μειώθηκε αρκετά το ποσό που θα διαθέσω λόγω υποχρεώσεων που δεν περίμενα.

Για να μην σας ζαλίζω θα πάρω σίγουρα έναν εκ των benq 5000, sony 10 και optoma hd800 xlv.

40% benq

30% sony

30% optoma

Τι λέτε;

Re: Απάντηση: Και τώρα 1080! Ποιον;

Λοιπόν ήρθε η ώρα για την αγορά μέχρι το Σάββατο μάλλον.

Το κακό είναι ότι μειώθηκε αρκετά το ποσό που θα διαθέσω λόγω υποχρεώσεων που δεν περίμενα.

Για να μην σας ζαλίζω θα πάρω σίγουρα έναν εκ των benq 5000, sony 10 και optoma hd800 xlv.

40% benq

30% sony

30% optoma

Τι λέτε;

Λέω optoma για συνθήκες όπου δεν θες απόλυτη συσκότιση, benq για μεγαλύτερη ευελιξία στην τοποθέτηση και τον 10άρη γιατί... έτσι. :drummer:

Τον όπτομα δεν τον έχω δει, οπότε δεν δικαιούμαι να εκφράσω άποψη γι' αυτόν. Τους άλλους δύο όμως τους είδα και ανεξάρτητα αλλά και σε συνθήκες συγκριτικού. (Τον δικό μου 5000 τον απολαμβάνω σχεδόν καθημερινά στον "ταπεινό" μου χώρο, και χαίρομαι σαν μικρό παιδί για κάθε στιγμή απόλαυσης που απλόχερα μου προσφέρει!!!)
Φίλε μου ο 5000 καλορυθμισμένος από τον Μανώλη ( :grinning-smiley-043 )στον χώρο σου, στην οθόνη σου, και με τις πηγές σου είναι βέβαιο ότι δεν έχει αντίπαλο στην κατηγορία τιμής του (~1800 ), αλλά και αρκετά παραπάνω! Στα ~2500 συναντά τον μεγάλο του αδελφό, μπροστά στον οποίο υποκλίνονται οι πάντες και τα πάντα (φυσικά και αυτός!) μέχρι και τα 3500-3800 περίπου.
Η επιλογή δική σου!!! -bye-

Φιλικά
Γιώργος.