ΚΑΙ ΤΩΡΑ ... ???

thundergav

Senior Member
26 September 2007
608
Κατοικος Κυψέλης Αθηνων ,σύνορα με Γαλάτσι (κατοχος πακέτου Conn-x)και σε επικοινωνία μου με τεχνική υποστήριξη - βλαβες με διαβεβαιώσανε οτι η γραμμη μου δν μπορει να ξεπεράσει τα 4mb !!!! Αν ειναι δυνατον .στο κεντρο της Αθήνας ??

Μηπως έγινε καποιο λαθος ??

Αλήθεια τώρα τι κάνω ???

Συνήθως αυτά που τάζουν οι providers είναι μούφα. Τα περισσότερα τηλεφωνήματα που δέχονται για support αφορούν στην ταχύτητα του δικτύου που διαφημίστηκε και ουδέποτε επιτεύχθηκε.

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Εμείς (ως εταιρεία) είμαστε στο Χαλάνδρι και δεν μπορούμε να ανέβουμε πάνω από τα 4. Στα 8 είμαστε όλο αποσυνδέσεις!

Κατοικος Κυψέλης Αθηνων ,σύνορα με Γαλάτσι (κατοχος πακέτου Conn-x)και σε επικοινωνία μου με τεχνική υποστήριξη - βλαβες με διαβεβαιώσανε οτι η γραμμη μου δν μπορει να ξεπεράσει τα 4mb !!!! Αν ειναι δυνατον .στο κεντρο της Αθήνας ??

Αλήθεια τώρα τι κάνω ???

...και βέβαια είναι δυνάτον .... Τί απόσταση έχεις από τον ΟΤΕ στον οποίο
ανήκεις? Τι απόσταση έχεις από το καφάο που ανήκεις?
Πόσον ετών είναι η τηλεφωνική εγκατάσταση?

Καφάο ?Η αποσταση δν νομιζω οτι ειναι πανω απο 3χλμ.Μπορω να κανω καποια αιτηση για βελτιωση της πιθανοτατα αρχαιας γραμμης μου ή είναι στην κ@υλα του ΟΤΕ το ποτε θα τις εξιχρονισει ??

Αλήθεια τώρα τι κάνω ???

Φιλε μου δυστυχως δεν γινεται τπτ μεχρι ο ΟΤΕ να αρχισει να βαζει DSLAM στα καφαο (πραγμα που ειναι μεσα στο προγραμμα) Τωρα το κεντρο σου ειναι το ΝΥΜΑ στην Πατησιων και η αποσταση που εχεις απο αυτο ειναι και μεγάλη και μπαινει πολυς θορυβος στη γραμμη. αυτα τα ξερω γιατι και φιλος μου (και γειτωνακι σου) εχει ακριβως το ίδιο πρόβλημα και δεν γινεται τπτ.
Το μόνο που μπορεις να κανεις είναι να βάλεις νέο καλώδιο -έστω και προσωρινά- (κατα πρoτιμηση FTP) από το router στον κατανεμητή των γραμμών στην πολυκατοικία σου και να δεις μήπως κλειδώνει σε μεγαλύτερες ταχύτητες. Κατά κανόνα το καλώδιο του ιδιώτη (δλδ αυτό που είναι μέσα στην πολυκατοικία σου) είναι υπεύθυνο για τον περισσότερο θόρυβο (αλλα όχι και για όλο).