Και ξαφνικά δίλημμα με την Sony 85XH9096

romeosr21

Senior Member
16 May 2010
332
καλησπερα παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε εχω την sony kd 75xf9005 και ειμαι πραγματι πολυ ευχαριστημενος,με αποσταση θεασης 4 μετρα περιπου
ενα φιλαρακι μου θελει να την αγορασει,και βρηκα σαν εναλακτικη λυση να αγορασω την sony XH9096 σε 85 ιντσες,ο ενδοιασμος μου ειναι ο εξης,αξιζει σαν τβ η συγκεκριμενη?
ειναι στα ιδια επιπεδα δηλαδη με αυτη που εχω?απο τι διαβαζω κτλπ μια χαρα θα ειναι.

εκτος απο τις ιντσες θα κερδισω κατι ουσιαστικο η οχι?
η χρηση ειναι κυριως για νοβα,και ταινιες!

καλησπερα παιδια αυτη τη στιγμη που μιλαμε εχω την sony kd 75xf9005 και ειμαι πραγματι πολυ ευχαριστημενος,με αποσταση θεασης 4 μετρα περιπου
ενα φιλαρακι μου θελει να την αγορασει,και βρηκα σαν εναλακτικη λυση να αγορασω την sony XH9096 σε 85 ιντσες,ο ενδοιασμος μου ειναι ο εξης,αξιζει σαν τβ η συγκεκριμενη?
ειναι στα ιδια επιπεδα δηλαδη με αυτη που εχω?απο τι διαβαζω κτλπ μια χαρα θα ειναι.

εκτος απο τις ιντσες θα κερδισω κατι ουσιαστικο η οχι?
η χρηση ειναι κυριως για νοβα,και ταινιες!

Σαν αυτή που έχεις είναι.

https://www.rtings.com/tv/tools/compare/sony-x900h-vs-sony-x900f/12284/585?usage=1&threshold=0.10

Σχεδόν όλοίδιες σε ποιότητα, αλλά :
-Κερδίζεις 10 ιντσες
-Ποιο καινούργια τηλεόραση, θεωρητικά ποιο γρήγορη, δεν ξέρω πόσο φαίνεται στην πραξη αυτό. Επίσης θεωρητικά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (η παλιά τηλεόραση έχει μια φθορά. Δεν είναι oled να παθαίνει burn in, αλλά κάποτε κάποια λάμπα θα βγάλει βλάβη).

---Χάνεις τη διαφορά τιμής ανάμεσα στις 2.
Αναλόγως για πόση χρηματικη διαφορά μιλάμε, και πόσο σημαντικα είναι τα συν για σένα (εντελώς υποκειμενικό), αποφασίζεις. Αν έλεγες και ποια είναι η διαφορά τιμής θα λέγαμε τη δική μας (υποκειμενική) γνώμη.