Καινούργια Τηλεόραση

dimitris.40

Established Member
Καλημέρα σε όλους τους φίλους.Πρόκειται προς το τέλος καλοκαιριού να αγοράσω μια καινούργια τηλεόραση για το σαλόνι του σπιτιού μου.Απόσταση θέασης περιπου 2,5 με 3 μετρα.Μου αρέσουν πολύ οι νέες samsung με τα νέα format θα ήθελα να είναι κ 3D αν κ η νέα τηλεόραση προορίζεται μονο για τηλεοπτικα προγραμματα ταινίες MKV,κ καμμιά ταινία 3D ,κ γενικά ταινίες HD,δεν με ενδιαφέρει να συνδέεται με ιντερνετ,η δεν ξέρω αν θα πρέπει κ θα πρότιμουσα να παίζει ταινίες απο το usb της τηλεόρασης κ δεν ξέρω αν οι καινούργιες η samsung είναι κλειδωμένο το usb ,δεν θα παίζω καθόλου παιγνιδια,κ η καινούργια τηλεόραση θα συνδεθει με ραδιοενισχυτη Denon 1910.Eχω δει την UE46D510,k την UE46D6530.Δεν θα ήθελα πάντως να ξεφύγω πάνω απο το όριο τον 1350 Δεν ξέρω ποιά θα ήταν καλύτερη επιλογή,δεν γνωρίζω καθόλου απο Panasonic αν είναι εντάξει γι αυτο που την χρειάζομαι.
Σας ευχαριστώ πολύ θα ήθελα καμμια προτασή σας γιατί όσο περισσοτερο διαβάζω τόσο περισσοτερο μπερδευομαι

Αν σε ενδιαφει να παρακολουθεις ταινιες απο τον media player της τηλεορασης οι samsung ειναι ιδανικες.Καλο θα ηταν να ψαχνεις για 46''-50''.

Πλεον ολες συνδεονται στο internet και σχεδον ολες υποστηριζουν 3d.