Καινουργια TV για τους γονεις !

b_bil2

AVClub Addicted Member
18 June 2006
1,523
καλησπέρα , σκέφτομαι να αγοράσουμε μια καινούργια τηλεόραση για τους γονεις διαβασα πολλα νηματα εδω , καταρχην θελω περίπου στις 50 ιντζες και μπάτζετ μεχρι 600 ευρω , ειδα να προτείνει πολυ καλο μέλος εδω την panasonic 50cs630e ,αλλα βλεπω οτι άλλαξε το μοντέλο με τη σειρα σε 49DS500E ειμαι και εγω υπερ της πανασονικ γενικα ,η δικια μου ειναι μια πλασμα vt50 αγορα 3000 χιλιαδον ευρω , πριν ο πατερας μου ειχε μια philips δικια μου και αυτη ακριβη μου ειχε βγει τοτε με το ασημη και το μαυρο ( CINEOS ) νομιζω της λεγανε με την περιστεφομενη βαση , θυμαμαι πολλα λεφτα την ειχα παρει 4000 χιλιαρικα αλλα τώρα μάλλον βγήκε off λογο main και δεν υπαρχει πλακέτα προς το παρον !

την καινουργια θα την χρειαστούνε μόνο για digea δλδ τηλεοπτικό σήμα και κανένα αγώνα !
γνωριζει κανεις την καινουργια σειρα Panasonic TX-49DS500E ?
παράλληλα κοιτούσα και την samsung j6200 που επίσης την εχει ο κοτσοβολος στα 599 και την 55αρα ! ( προτιμούνε 50αρα στα μέτρα που ειναι 2,5 το πολυ 3 !! )
αλλά όσες φορές πήρα samsung το μετάνιωσα !
τι λέτε εσείς ?
ευχαριστώ

Last edited:
Απο τι βλεπω η Panasonic TX-49DS500E εχει ips πανελ οποτε ακυρο ! με ενδιαφερει να εχει περισσότερο μαύρο !
απο VA πανελ δλδ ειναι η samsung j6200 και η panasonic CS630E στα χρηματα αυτα !
εχετε να προτείνετε κάποια υπερ και κατά απο τα 2 αυτά μοντέλα ?

Η Samsung έχει καλύτερο ενσωματωμένο media player, η Panasonic υποστηρίζει 3D...

Σε τηλεοπτικό η Panasonic έχει πιο ευκρινή εικόνα, αλλά με περισσότερο θόρυβο...

Δεν με ενδιαφέρει το 3D, περισσότερο το τηλεοπτικό πρόγραμα ! Το θέμα ειναι ότι απο ΚΟΤΣΟΒΟΛΟΣ που πρεπει ν παρω λόγο δωσεων , δεν εχει καμία απο τις δυο , πανασονικ δεν εχει σίγουρα και σαμσουνγκ εχει ένα κοματι αλλα εκθεσιακό ! Εξαντλήθηκαν τα j6200 ! Μου αρεςε και η σειρά Της σονυ w705c νομίζω ! Αλλα ξεφεύγει σε τιμή λιγο

Καλημερα. Μονοδρομος sony. Αν μπορεις στα χρηματα την σειρα w805c διαφορετικα w705c. Μακρια απο samsung ιδιατερα σε τηλεοπτικο τουλαχιστον οι χαμηλες σειρες (6000 και κατω) αποδιδουν χαλια...

Απάντηση: Re: Καινουργια TV για τους γονεις !

Καλημερα. Μονοδρομος sony. Αν μπορεις στα χρηματα την σειρα w805c διαφορετικα w705c. Μακρια απο samsung ιδιατερα σε τηλεοπτικο τουλαχιστον οι χαμηλες σειρες (6000 και κατω) αποδιδουν χαλια...

Τι διαφορα εχει η σειρα w805c με την w705c ? βλεπω την σειρα w805cτην εριξε 130 ευρω κατω ο κοτσοβολος !

Re: Απάντηση: Re: Καινουργια TV για τους γονεις !

H w805c διαθετει 3d και αποδιδει καλυτερη κινηση. Η w755c ειναι εφαμιλλη της 805 αλλα χωρις 3d επισης.
Τι διαφορα εχει η σειρα w805c με την w705c ? βλεπω την σειρα w805cτην εριξε 130 ευρω κατω ο κοτσοβολος !

τελικα επελεξα την Sony KDL50W755C παραπλήσια τις samsung και panasonic με VA panel !
μιας και αυτες δεν υπήρχανε στον κοτσοβολο
ευχαριστω που βοηθήσατε να πάρω σωστή απόφαση !

Re: Απάντηση: Καινουργια TV για τους γονεις !

Καλες θεασεις φιλε και ειμαι σιγουρος θα μεινεις αρκετα ικανοποιημενος. Αν βαλεις διπλα σειρα samsung για παραδειγμα 6400 με την sony που πηρες θα γελασεις με την χαοτικη διαφορα τους. Η samsung αποδιδει τοσο χαλια ιδιαιτερα σε τηλεοπτικο που απορεις πως τις αγοραζουν...