Καινουρια ηχεια για Αudia Flight Two

mordor56

Senior Member
26 November 2007
417
Καλησπερα σας

Ενδιαφερομαι για αγορα ηχειων για τον Audia Flight Two περι τα 3000 περιπου....Εχετε να προτεινετε καποια δοκιμασμενη περιπτωση ταιριασματος με τον εν λογω ενισχυτη ?
Ο χωρος ειναι 16 τμ περιπου ενω θα προτιμουσα να ειναι δαπεδου τα ηχεια μιας και ψαχνω κατι ολοκληρωμενο σε ηχο .
Στοχος ειναι η ομοιογενεια ,τα δυναμικα, σφιχτο χαμηλο και η καθαροτητα .

Ευχαριστω
Ακης

Σε 16 τετραγωνικά θα προτιμούσα βάσης. Ο ίδιος αντιπρόσωπος φαίρνει τα Opera, οπότε δοκίμασε κάποια από τα Callas.

Θα προτιμουσα δαπεδου γιατι μπορει να αλλαξω κ σπιτι και να παω σε
κατι μεγαλυτερο .....τα opera τα εχω ακουσει και μου φαινονται καπως
σκοτεινα εκτος απο τα μεγαλα τα Callas που εχουν ομως και 7000 περιπου ....
Αλλο?

Ποια Audio Vector(επισης δεν υπαρχει αντιπροσωπος πλεον στην Ελλαδα) και φυσικα τα εχεις ακουσει με τον ενισχυτη αυτον ή μιλαμε στον αερα και κανουμε απλως διαφορες προτασεις ?
Παιδια εχω κουραστει πλεον ν ακουω αποψεις και αποψεις χωρις ομως καποιο αντικρισμα ,αυτη την φορα σας παρακαλω αν εχετε εμπειρια με αυτον τον ενισχυτη, διαφορετικα χανουμε τον χρονο μας και εσεις που
γραφετε και με βοηθατε και ευχαριστω και παλι και φυσικα εγω ..

Όχι, με αυτόν, αλλά έχω ακούσει 2 συστήματα προ-τελικών της Audia με Audiovector. Δεν ήξερα ότι έχει κλείσει η εταιρία.

Δεν εχει κλεισει η εταιρια ,σου ειπα οτι δεν υπαρχει αντιπροσωπεια στην Ελλαδα ...

Γεια σας.Πουλάω κάτι ηχεία Audio physic spark 3 στα 800 ευρώ.Νομίζω ότι θα δέσουν πολύ καλά με τον ενισχυτή (από άποψη ισχύος) καθώς τιαριάζουν και με τον χώρο σας.Εγώ για να φανταστείτε τα έχω τώρα σε 9 τ.μ.Βέβαια είναι λίγο μεγάλα για τα 9 τ.μ άλλα θα παίξουν μια χαρά στα 16.Ο ιδανικός χώρος για αυτά τα ηχεία είναι 20-25 τ.μ.Οπότε και αν μετακομήσετε σε μεγαλύτερο χώρο θα μπορείτε να κρατήσετε πάλι τα ίδια ηχεία.Νομίζω ότι είναι καλή περίπτωση.Πως σας φαίνεται η ιδέα μου??

Καλησπέρα,
Οτι και να σου προτείνουμε αγαπητέ δεν έχει νόημα αν εσύ ο ίδιος δεν
ακούσεις τον ενισχυτή σου με τα όποια ηχεία.

Το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι να πάρεις τον audia παραμάσχαλα
και να κάνεις ακροάσεις με διάφορα ηχεία (αν έχεις κάποια κατα νου).

Το ίδιο έπραξα κι εγώ και τελικά μετά από αρκετές ακροάσεις κατέληξα στα εξαιρετικά ATC SCM40.

Και ο δικός μου χώρος είναι 17 τμ.

Φιλικά,

Δημήτρης

Ξερω οτι πρεπει να πηγαινω εγω ο ιδιος για ν α κουω ηχεια αλλα θα ηταν πολυτιμη βοηθεια αν γνωριζε καποιος τον Audia Flight two με ποιο ζευγαρι ηχειων ταιριαζει καλυτερα .

Καλό θά ήταν νά ακούσεις με τόν ενισχυτή σου τά Α6 Spendor. Μέ τόν Three τής Audia Flight έχουν συνδιαστεί καταπληκτικά τά A5 τής Spendor σέ γνωστό μου. Μπορώ νά σού δώσω σέ pm τό τηλεφωνό του νά τά πείτε.

Παρακαλω οι αντιπροσωποι αν εχουν να προτεινουν καποιο ηχειο που εχουν δοκιμασει με τον Audia Flight Two ας το αναφερουν, διαφορετικα
δεν χρειαζεται να κανουν προτασεις του αερα για ευνοητους λογους.
Πηρα τηλ σημερα την absolute audiο που ειναι ο αντιπροσωπος της Paradigm,βεβαια δεν ηταν ο ιδιος αλλα ενας υπαλληλος διαφορετικα δεν θα
ηταν τοσο αδιαφορος οπως ηταν αυτος που μιλησα ,για να τον ρωτησω για το κοστος των Studio 100 V5 που ειναι η καινουρια εκδοση της σειρας αυτης και οχι μονο δεν ηξερε να μου πει την τιμη αλλα ουτε καν εκανε τον κοπο να μου πει οτι θα το κοιταξει και θα με παρει το σηντομοτερο δυνατο
τηλ να μου πει ....μου λεει ,δεν μπορω να μιλησω τωρα για τι μιλαω με αλλον πελατη ,παρτε με τηλ αυριο .Εντωμεταξυ εκανε λογο οτι υπολειτουργει σαν καταστημα αυτον τον καιρο και γιαυτο δεν θα εχει κομματια μεχρι τον Σεπτεμβριο,ποιος ζει ποιος πεθαινει...
δλδ καποιος που θελει ν αγορασει Paradigm το καλοκαιρι στο Ελλαντα δεν ειναι εφικτο και θα πρεπει να περιμενει μεχρι την επομενη σεζον ...:flipout:
Παρολα αυτα δεν πανε καλα οσον αφορα της πωλησεις ......

Xεχεχε......Anyways,δεν ξερει κανεις κατι απο τι φαινεται για καλο ταιριασμα
με audia flight ε ?
Κατι εκτος Atc γνωριζει κανεις κανεις εδω μεσα ?:flipout:

Πηγα και ακουσα σημερα τα Pioneer S-3ex με τον Audia και μου αρεσαν ...
και παροτι το ολο στησιμο ηταν στο ποδι (παρολα αυτα το παιδι εκει με εξυπηρετησε παρα πολυ καλα ) δλδ για πηγη ακουγαμε ενα dvd της pioneer
,ενω για καλωδια ηταν κατι πολυ απλα του σωρου ,παραυτα λοιπον το αποτελεσμα με ικανοποιησε περισσοτερο απο κατι αλλα ηχεια που θελουν να χαρακτηριζονται hi-end .Η Pioneer με αυτα τα ηχεια σε συνεργασια με την Tad εχει κανει πολυ καλη δουλεια που παταει κατω αρκετες αλλες υλοποιησεις σε αυτα τα λεφτα (3700 ευρω )Ομοιογενης ηχος ,λεπτομερειες ,πολυ καλη μεσαια και δυνατο χαμηλο ....για να δουμε

Προσπαθησε να ακουσεις και καποια Proac.
Eγγλεζικος ηχος στα καλυτερα του.Μουσικοτητα μαζι με αναλυση, και ευκολο φορτιο.

Σταθερη αξια.

Ακουσα τα proac d28 πριν απο κανα μηνα και ενω δεν ηταν ασχημος ο ηχος τους(ειχε πολυ καλες μεσαιες ) μου εκανε εντυπωση οταν παρατηρησα τριγμους στο ηχειο οταν του βαλαμε να παιξει Michael Brooks, ενα κομματι απο το Albino aligator ..Πραγματικα ετριζε το ηχειο κυριως απο τα πλαινα Reflex και οχι μονο, και αυτα δεν μου αρεσε καθολου να σου πω.

Δηλαδη τι εννοεις οταν λες οτι ετριζε απο τα πλαινα ρεφλεξ´?
Μηπως οτι ειχε booming?
Η οτι ετριζε -τερματιζε το μεγαφωνο?
Βεβαια το πρωτο εξαρταται κυρια απ´ τον χωρο, και δεν ειναι προβλημα του ηχειου, και το δευτερο κυρια απο τις εντασεις, και ισως ειναι προβλημα του ηχειου, στον συγκεκριμενο τομεα.