Μεχρι 42'' το μεγιστο μετα δεν χωραει να μπει (και η 42'' οριακα αν μπει) η LG PA4500 μου αρεσε θα παω να την δω και απο κοντα. plasma ή led ειναι καλυτερη?Καλωσόρισες. Κοίτα τις LG PA4500 και Samsung E450. Το ιδανικό πάντως, αν μπορούσες να αυξήσεις το budget σου, θα ήταν να κοίταζες για 46"-51". Οι 32" είναι υπερβολικά λίγες, ειδικά για ταινίες.
Ειναι αρκετα φωτεινος ο χωρος. σχετικα με το μεγεθος αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι επειδη θα μπει σε σοφιτα (σχετικα μικρη) η 42'' θα φαινεται τεραστια σε σχεση με την σοφιτα. Το budget το πολυ να φτασει μεχρι 400-450 και ειδη στο σπιτι (απο κατω) εχουμε μια sony KDL40EX700. H plasma εχουν καποια ιδιαιτεροτητα?Μέσα στο budget σου δεν υπάρχουν αξιόλογες λύσεις σε LCD. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ανάμεσα σε plasma και LCD με παραπλήσιο κόστος, οι πρώτες έχουν αρκετά καλύτερη εικόνα. Μόνο πρόβλημα είναι αν έχεις πολύ φωτεινό χώρο. Τότε θα έχεις και πολλές ανακλάσεις στις plasma.
+1 (για ακομη μια φορα):ernaehrung004:Εγώ θα έλεγα να αλλάξεις την υφιστάμενη EX700 με τη καινούργια και να βάλεις αυτή στη σοφίτα.
Με αυτα που εγραψες για τις Plasma με φοβισες λιγο. (το burn in φοβαμαι) Καλυτερα να κοιταξω για Led.Οι plasma έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες φυσικά όπως και γενικώς κάθε τεχνολογία έχει...
Τα κυριότερα είναι:
1) μεγαλύτερη κατανάλωση ρεύματος (απο ότι έχουν γράψει άλλοι -εγώ δεν έχω ιδία πείρα- γύρω στα 20 το χρόνο για κανονική θέαση ανα μέρα)
2) κίνδυνος burn in. Αυτό σημαίνει οτι ενα λογότυπο (πχ κάποιο κανάλι ή κάποια μπάρα παιχνιδιού) που μένει πολύ ώρα στο ίδιο σημείο μπορεί να αποτυπωθεί μόνιμα στην οθόνη! Στην ίδια κατηγορία αλλά προσωρινό είναι το image retention που φεύγει μετά απο λίγο.
3) Γυάλινη επιφάνεια (= περισσότερες αντανακλάσεις) οθόνης
4) Μικρότερη φωτεινότητα (που μαζί με το -3- σημαίνει πως οι plasma δεν συνίστανται για πολύ φωτεινό χώρο).
Έχουν βέβαια και πολλά καλά (μεγαλύτερη αντίθεση, πιο βαθύ μαύρο, καλύτερη χρωματική απόδοση, καλύτερη κίνηση κλπ). Εσύ αποφασίζεις τι και πως ανάλογα της χρήσης σου. Σε κάθε περίπτωση συνιστάται λίγο διάβασμα πριν διαλέξεις τηλεόραση, ιδίως αν αυτή είναι πλάσμα (και δεν έχεις προηγούμενη πείρα απο plasma).
Αυτο δεν γινεται δυστυχωςΕγώ θα έλεγα να αλλάξεις την υφιστάμενη EX700 με τη καινούργια και να βάλεις αυτή στη σοφίτα.
Με αυτα που εγραψες για τις Plasma με φοβισες λιγο. (το burn in φοβαμαι) Καλυτερα να κοιταξω για Led.
Κυριως γι αυτο το φοβαμαι επειδη δεν ξερω τι ειναι. Διαβασα λιγο στο φορουμ οτι εχει σχεση με την στατικη εικονα σε καποιους εχει δημιουργηθει και σε καποιους οχι.Αφού δεν ξέρεις καν τι είναι γιατί το φοβάσαι?
Η LG που αναφέρεις για τα λεφτά της είναι καλή πάντως.
Επειδη ψαχνω κατι στα 100Hz πραγματικα πως το ξεχωριζουμε?Είναι στα 50Ηz πραγματικά η συγκεκριμένη
Σε ευχαριστω πολυ. ελεγα για 42'' (αλλα και 40'' δεν εχει μεγαλη διαφορα). Γενικα το 3d δεν με ενδιαφερει υπαρχει κατι χωρις 3d?Είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα.Μια πρόταση κοντά στα λεφτά που δίνεις είναι η http://www.skroutz.gr/s/1948758/Samsung-UE40EH6030.html?from=autocomplete
Είναι στα 100Hz πραγματικά.Στις εκπτώσεις την έβρισκες και με 500
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.