καινουριο πικ απ και κεφαλη

pete911

New member
15 July 2010
42
καλησπερα, θα ηθελα τη γνωμη σας για το νεο πικ απ που σκεφτομαι να αγορασω(clear audio concept) καθως και για μια νεα κεφαλη (denon dl 160) σε αντικατασταση του παλιου μου project xpression +ortofon 2m red.Επισης θα εκτιμουσα και καθε αλλη προταση σε αυτο το budjet , ευχαριστω εκ των προτερων.

Last edited by a moderator:
Θα σου πρότεινα να πάς σε μία ομόσταυλη στο ίδιο budget μιας και η συνέργεια είναι νόμος και ειδικά στα πικάπ..

Αυτό το διαπίστωσα μόνος μου στο δεύτερο μου σύστημα http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=75765 όταν τοποθέτησα την Clearaudio Aurum Alpha πάνω στον Satisfy και το αποτέλεσμα ήταν απρόσμενα καλό-πολύ καλύτερο απο ότι έχω ακούσει με την ίδια κεφαλή σε άλλο πικάπ (pro-ject).

Πολύ καλή λύση είναι η concept mm που δίνεται πακέτο με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ναί θα ακούσεις και καλύτερα αλλα όχι με την Denon που αναφέρεις, πρέπει να πάς σε αρκετά ακριβότερη κατηγορία για να αξίζει τον κόπο.

Last edited:
Να ακούσεις προσεκτικά τα δυο πικαπ σε αντιπαράθεση ωστε να αποφασίσεις. Τι phono stage χρησιμοποιείς? Πάιζει κι αυτό το ρόλο του.
Η αλλαγη κεφαλής-phono θεωρώ οτι δίνει περισσότερα απ' ότι αν αλλάξεις πλατό-βραχίονα.
Θα πρότεινα καλύτερη κεφαλή MC-Phono και να κρατήσεις το πικαπ.

Last edited:
χρησιμοποιω το cambridge audio 540 p το οποιο θα αντικατασταθει επισης καποια στιγμη