Καινούριος ΑΝΤ1 μας βρήκε...

paplomatothiki

Senior Member
26 April 2011
404
Αν και δεν ήθελα να ανοίξω καινούριο thread...τι αίσχος ποιότητα εικόνας είναι αυτή που έχει ο ΣΚΑΙ στις ταινίες της Κυριακής ? Το είδα και την προηγούμενη Κυριακή στο "Ριζότο",το βλέπω και τώρα στο "Safe Sex". Και το κανάλι έχει πολύ καλή εικόνα γενικά!

Αν και δεν είδα τις συγκεκριμένες προβολές, αν δεν έχουν γίνει καινούρια τελεσινέ/film scanning και χρησιμοποιήθηκαν οι υπάρχουσες μήτρες των DVD, που δεν ήταν καλής ποιότητας, δεν μπορεί το κανάλι να βελτιώσει κάτι πάνω σε αυτό...

Λογικά θα φαίνεται απ' τις (πως τις λένε?) δύο γραμμές με ανακοινώσεις στο κάτω μέρος της οθόνης, το logo του σταθμου (επάνω αριστερά) και τις διαφημίσεις στα ενδιάμεσα. Αν αυτά είναι καλά, τότε μάλλον φταίει η κόπια της ταινίας.
Στον Ant1, όλα αυτά, μαζί με την εικόνα της ταινίας ή εκπομπής, είναι χάλια. Πχ Δείτε Παπαδάκη το πρωί και πείτε μου, πως φαίνονται τα γράμματα στο κάτω μέρος της οθόνης.
Δεν ξέρω τους τεχνικούς όρους να τα περιγράψω, αλλά πιστεύω πως έγινα αντιληπτός.

Πχ Δείτε Παπαδάκη το πρωί και πείτε μου, πως φαίνονται τα γράμματα στο κάτω μέρος της οθόνης.
Τα γράμματα δεν ξέρω, αλλά οι προτάσεις είναι ανορθόγραφες και ασύντακτες ως επί το πλείστον. :slapface: