Κακή ποιότητα εικόνας από hdmi

todkos

Established Member
14 December 2007
190
Στο game pc μου συνδέοντας την 5870 με την LG M2794DP-PZ 27'' LCD TV μου δίνει κακή ποιότητα εικόνας με κόκους.Παίζω με τον catalyst αλάζω στο menu του monitor απο 16:9 σε scaner τα ιδια.Με vga η εικόνα καμπάνα.
Στο htpc μου με μια 5770 και τηνSumsung PN-50A450 τα ιδια πράγματα συν το ότι η εικόνα δεν γεμίζει την οθόνη και ας αλλάζω την ανάλυση και το refresh rate.Αλάζω το clicktronic hdmi καλώδιο με ένα oelbach ...τα ίδια.Υπόψιν την 5770 την έχω συνδεδεμένη και με το βιντεπροβολέα με dvi σε hdni και δείχνει τέλεια.
Τί κάνω λάθος ρε παιδιά? Καμια ιδέα?

Φίλε μου,

Διάβασα ότι η οθόνη LG M2794DP-PZ 27'' έχει ανάλυση (native) 1920x1080 και εισόδους VGA, DVI, HDMI.
Επίσης η τηλεόραση Sumsung PN-50A450 50" έχει ανάλυση (native) 1366x768 με εισόδους HDMI, Component κτλ.
Για το ιδανικό αποτέλεσμα, πρέπει τον έκαστο Η/Υ σου να τον ρυθμίσεις ώστε να "βγάζει" την native ανάλυση της οθόνης/TV που συνδέεις. Έτσι γλιτώνεις και overscan.
Κατά τα άλλα μου φαίνεται περίεργο αυτό που συμβαίνει. Δηλαδή αν βάλεις στη θέση του προβολέα την οθόνη ή την TV θα έχεις πρόβλημα;
Μήπως φταίει το καλώδιο (παρά το ότι έχεις αλλάξει 2);
Οι κάρτες γραφικών 5870 και 5770: τι εξόδους έχουν;

Φίλε μου,

Διάβασα ότι η οθόνη LG M2794DP-PZ 27'' έχει ανάλυση (native) 1920x1080 και εισόδους VGA, DVI, HDMI.
Επίσης η τηλεόραση Sumsung PN-50A450 50" έχει ανάλυση (native) 1366x768 με εισόδους HDMI, Component κτλ.
Για το ιδανικό αποτέλεσμα, πρέπει τον έκαστο Η/Υ σου να τον ρυθμίσεις ώστε να "βγάζει" την native ανάλυση της οθόνης/TV που συνδέεις. Έτσι γλιτώνεις και overscan.
Κατά τα άλλα μου φαίνεται περίεργο αυτό που συμβαίνει. Δηλαδή αν βάλεις στη θέση του προβολέα την οθόνη ή την TV θα έχεις πρόβλημα;
Μήπως φταίει το καλώδιο (παρά το ότι έχεις αλλάξει 2);
Οι κάρτες γραφικών 5870 και 5770: τι εξόδους έχουν;

Είναι στις native αναλυσεις φίλε μου
Aπο vga και dvi(προβολέας) ολα καλά... hdmi χαλια
5770-dvi,hdmi,vga
5870-dvi,hdmi,display port
Θα προσπαθήσω και με άλλο καλωδιο.
Ευχαριστώ

Λυθηκε το πρόβλημα τουλάχιστον στο htpc.Σύνδεσα το καλώδιο στην πλάγια hdmi που το μενου της τηλεόρασης την χαρακτηρίζει dvi-hdmi και όλα καλα .Ήχος και κρύσταλο εικόνα.
Αντε να δούμε και στο game pc τι θα γίνει αν και διάβασα σε ξένο φορουμ ότι η lg έχει στο συγκεκριμένο μοντέλο θέμα με την hdmi
Eυχαριστώ για τις απαντήσεις

Δοκιμασε με DVI στην LG να δεις αν συνεχιζει το προβλημα ωστε να καταληξεις αν φταιει το HDMI Input