ΚΑΚΟ 'Η ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΗΜΑ.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,140
ΑΘΗΝΑ
σε εναν ψηφιακο δορυφορικο δεκτη-noname-με πιατο nova,signal 87 και quality 73-79,εχω σπασιματα στην εικονα μου.
ειδικα τις ημερες(οπως σημερα)που φυσαει πολυ ή εχει συνεφια,ειναι εντονα.
με τον panasat της nova,δεν ειχα τετοια προβληματα-τουλαχιστον οχι το εντονα και συχνα.
το μονο που σκεφτομαι ειναι μεγαλυτερο πιατο λογω σκληροτερου δεκτη...

σε εναν ψηφιακο δορυφορικο δεκτη-noname-με πιατο nova,signal 87 και quality 73-79,εχω σπασιματα στην εικονα μου.
ειδικα τις ημερες(οπως σημερα)που φυσαει πολυ ή εχει συνεφια,ειναι εντονα.
Αν έχεις πρόβλημα και στον άνεμο, μάλλον το κάτοπτρο δεν είναι απολύτως σωστά εγκατεστημένο.
το μονο που σκεφτομαι ειναι μεγαλυτερο πιατο
Πολύ σωστά σκέφτεσαι!
λογω σκληροτερου δεκτη...
Τι εννοείς με αυτό;

Re: Απάντηση: ΚΑΚΟ 'Η ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΗΜΑ.....

Αν έχεις πρόβλημα και στον άνεμο, μάλλον το κάτοπτρο δεν είναι απολύτως σωστά εγκατεστημένο.

Πολύ σωστά σκέφτεσαι!

Τι εννοείς με αυτό;

ειναι ποιο "αναισθητος" απο τον panasat...

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΑΚΟ 'Η ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΗΜΑ.....

ειναι ποιο "αναισθητος" απο τον panasat...
Ok, πάντως κάνε και ένα τσεκάρισμα στο κάτοπτρο γιατί στους hotbird ούτε με το 60άρι της nova πρέπει να έχεις πρόβλημα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΚΑΚΟ 'Η ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΗΜΑ.....

Ok, πάντως κάνε και ένα τσεκάρισμα στο κάτοπτρο γιατί στους hotbird ούτε με το 60άρι της nova πρέπει να έχεις πρόβλημα.

περιμενω τον αδερφο μου να ερθει με το πεδιομετρο να δουμε τι γινεται.
μου κανει ομως εντυπωση το οτι ειμαι σωστος και στις 2 ενδειξεις σηματος και εχω τοσα σπασιματα....

Μήπως φταίει τίποτα άλλο στην εγκατάσταση; Πχ. κάποιο βύσμα καλωδίου δεν κάνει καλή επαφή.

H ΝΟVA κανει καποια "μικροσπασιματα" καμια φορα σε καποια καναλια. Νομιζω οτι προερχεται απο την εκπομπη.

Απο εκει και περα αν ειναι σοβαρα και συχνα μαλλον πρεπει να σκεφτεις για νεο κατοπτρο η/και δεκτη.

Προσφατα εγω αλλαξα το "ταψι" με ενα 80αρι Triax και ενα LNB 0.2 db χωρις ομως καποια ορατη βελτιωση στην εικονα.

H ΝΟVA κανει καποια "μικροσπασιματα" καμια φορα σε καποια καναλια. Νομιζω οτι προερχεται απο την εκπομπη.

Απο εκει και περα αν ειναι σοβαρα και συχνα μαλλον πρεπει να σκεφτεις για νεο κατοπτρο η/και δεκτη.

Προσφατα εγω αλλαξα το "ταψι" με ενα 80αρι Triax και ενα LNB 0.2 db χωρις ομως καποια ορατη βελτιωση στην εικονα.

το κανει σε ολα τα καναλια(και εκτος Nova).
δεκτης ειναι ο 2ος που αλλαζω.
μαλλον κατι παιζει με το πιατο...