Κακοβουλες κλησεις στο σταθερο.

skysound

Supreme Member
28 January 2007
7,206
Θεσσαλονίκη
Εδω και 3 εβδομαδες καθημερινα δεχομαι στο σταθερο τηλεφωνο,
κακοβουλες κλησεις απο διαφορετικο αριθμο
καθε φορα, με προθεμα 0044, μεχρι και πεντε κλησεις
ημερησιως. Ειναι φως φαναρι απατεωνες
αγνωστου προελευσεως, αλλα η ενοχληση παραμενει.
Σκεφτεστε καμια λυση?

Μπορείς να ζητήσεις λογικά φραγή από τον provider σου.
Αλλά δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρουν άλλες πιθανές κλήσεις από εξωτερικό.

Οι κλήσεις λογικά από 0044 που δέχεσαι είναι μια μπάσταρδη εταιρία για χρηματιστηριακά και κρυπτονομίσματα... με ενοχλούσαν και εμένα στο κινητό μέχρι που φάγανε τα μπινελίκια τους... και μου το έπαιξαν και μάγκες... μέχρι που έβαλα τον δικηγόρο μου να τους καλέσει... έκτοτε ησυχία :D

Σημερα μονον με καλεσαν 3 φορες.

Καθε φορα πριν αρχισουν το παραμυθι τους ελεγα αφαιρεστε το τηλεφωνο μου απο την λιστα σας μην σας παρει ο διαολος .

Φανταζομαι οτι καποια στιγμη θα επεμβουν οι παροχοι για να φανε κανα αποκλεισμο μιας και το εχουν παρακανει.

Re: Απάντηση: Κακοβουλες κλησεις στο σταθερο.

Μπορεις πολυ ευκολα να κανεις μονος σου φραγή για τον συγκεκριμένο αριθμο.

Αυτό δοκίμασα και εγω... αλλά έχουν καμμιά 20αρια νούμερα. Μπλοκάριζα το ένα έπαιρνε επιτόπου από άλλο η @)()#@ στην γραμμή που ήθελε να μου το παίξει και τσαμπουκάς.

Και με εχουν καλεσει και απο τα γνωστα νουμερα απο UK και απο ελληνικο κινητο!!!

Οι ιδιοι.....

τι χτικια ειναι αυτοι....

Καθημερινα επαναλαμβανμενη κληση απο το σταθερο 213...., χτυπαει δυο φορες και κλεινει. Προκληση για να τους παρεις με την αναλογη χρεωση - το εκανα και με εβαλαν σε αυτοματηη αναμονη , φυεικα το εκλεισα παραυτα.

Ρωτησα και ο παροχος κανει μονο γενικη φραγη εισερχομενων. Δεν μπορει να κοψει μονο τις διεθνεις κλησεις.
Μεχρι τωρα δεν εχω δει ιδιο αριθμο να παιρνει δευτερη φορα και ισως
οι κλησεις γινονται αυτοματα απο καποιο PC μεσω software.
Οντως το παιζουνε χρηματοοικονομικη εταιρεια,και μια φορα που το σηκωσα και απαντησανε
μου λεγανε αλλα αντ αλλων με σπαστα ελληνικα.

Έχει καταντήσει αηδία αυτό με τις κλήσεις όλες τις ώρες που μόλις το σηκώσεις το κλείνουν.

Στα σταθερά δεν μπορεί να γίνει σωστή/αποτελεσματική φραγή.

Προφανώς οι εταιρείες βολεύονται και ο εισαγγελέας κοιμάται.

καθε μερα με καλουν ομως.

Οταν ακουν ανδρα στο τηλεφωνο επειδη τα εχουν ακουσει το κλεινουν.

Τι βδελλες ειναι αυτες....

καθε μερα με καλουν ομως.

Οταν ακουν ανδρα στο τηλεφωνο επειδη τα εχουν ακουσει το κλεινουν.

Τι βδελλες ειναι αυτες....

Απορώ πού αποσκοπούν όλ' αυτά τα εν κενώ τηλεφωνήματα, που κάνουν.....Αν δεν υπήρχε η αναγνώριση θα είχα βγάλει το σταθερό απ' τη πρίζα!

Απορώ πού αποσκοπούν όλ' αυτά τα εν κενώ τηλεφωνήματα, που κάνουν.....Αν δεν υπήρχε η αναγνώριση θα είχα βγάλει το σταθερό απ' τη πρίζα!

Ισως ψαχνουν για ηλιθιους που θα τους καλεσουν πισω ?

Με οτι αυτο μπορει να συνεπαγεται ?

Και μια στις 100 να βρουν κανα θυμα ?

Από ότι έχω καταλάβει -μπορεί να κάνω λάθος- οι εταιρείες που παίρνουν και το κλείνουν, ενδιαφέρονται μόνο για να δουν ποιος αριθμός απαντάει.

Αυτές τις λίστες τις δίνουν μετά για χρήση σε εταιρείες που θέλουν να κάνουν τηλεφωνικές πωλήσεις.

Και μόνο απαντώντας δηλαδή τους εξυπηρετείς.

Από ότι έχω καταλάβει -μπορεί να κάνω λάθος- οι εταιρείες που παίρνουν και το κλείνουν, ενδιαφέρονται μόνο για να δουν ποιος αριθμός απαντάει.

Αυτές τις λίστες τις δίνουν μετά για χρήση σε εταιρείες που θέλουν να κάνουν τηλεφωνικές πωλήσεις.

Και μόνο απαντώντας δηλαδή τους εξυπηρετείς.

Μπράβο! :grinning-smiley-043 Δεν μου είχε περάσει απ' το μυαλό.

Εαν ειναι απο τις κλησεις με εναλασομενα διεθνη νουμερα σκεφτομαι
να δεχομαι την κληση και αμεσως να το κλεινω χωρις φυσικα να απαντω.
Τι κερδιζω? Τουλαχιστον τους χρεωνω, εστω κατι ψιλα. :2thumb22sup:
Και στο σταθερο δεν ακους και το τηλεφωνο να κουδουνιζει μεχρι
να αποφαζισει ο απατεωνας να το κλεισει.