Καλα δεν ντρεπονται αυτοι εκει στην Κρητη ;

16 July 2006
7,565
HAMBURG
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=2&catid=1&artid=969450

Αισχος ειναι να κυνηγας 2 Γυναικες να τις ριξεις στο γκρεμο επειδη σου ειπαν οτι τυρανας τα Ζωα σου !

Ντροπη για το Ρεζιλεμα απο την ελεεινη συμπεριφορα στα Ζωα τους :violent-smiley-030:

Ντροπη που κυνηγανε 2 Γυναικες ! :slapface:

και τζαμπα τα μαυρα Πουκαμισα ρε ! ΤΖΑΜΠΑ ........

δεν με εκπλησει το οτι σε πολλα χωρια της Κρητης μιλανε με τα κουμπουρια ακομα αφου ετσι μαθαινουν απο το Σπιτι τους ....

Κατ' αρχην τσουβαλιασμα κοινωνικων ομαδων λογω καταγωγης ειναι απαραδεκτο.
Ο τιτλος ειναι τουλαχιστον αστοχος και θα επρεπε να σκεφτουμε δυο φορες πριν γραψουμε κατι.

Απο την αλλη να θεωρησω οτι εστειλες και αντιστοιχο γραμμα διαμαρτυριας για τα τερατουργηματα στην Αυστρια προσφατα με τον πατερα τερας η οχι ?

Ρωτω επειδη τα εχεις πολυ πιο κοντα απο την κρητη.

Απάντηση: Re: Καλα δεν ντρεπονται αυτοι εκει στην Κρητη ;

Ο τιτλος ειναι τουλαχιστον αστοχος και θα επρεπε να σκεφτουμε δυο φορες πριν γραψουμε κατι.

Απο την αλλη να θεωρησω οτι εστειλες και αντιστοιχο γραμμα διαμαρτυριας για τα τερατουργηματα στην Αυστρια προσφατα με τον πατερα τερας η οχι ?

Επειδη σε οποιο ποστ γραψω επαιμβαινεις μετα απο λιγο και πετας Λασπη !

σου υπενθιμιζω οτι αν διαβασεις καλα θα δεις οτι γραφω για τους συγκεκριμενους παληκαραδες συγκεκριμενου Χωριου !

Το αν ο τιτλος για εσενα τσουβαλιαζει ολη την κρητη δικο σου προβλημα !

Εχω φιλους Κρητικους και δεν δεχομαι σε καμια περιπτωση να Θιξω ανθρωπους που δεν μου φταινε !

Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ καταλαβαινει οτι ο Τιτλος μιλαει για ενα συγκεκριμενο προβλημα στην Κρητη το ΟΠΟΙΟ ειναι απαραδεκτο να γινεται ΑΠΟΔΕΚΤΟ απο τους Χωριανους του συγκεκριμενου Χωριου !

ΕΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν τσουβαλιαζω κανενα Μερος οπου και να ειναι αυτο !
Το Ιδιο θα ηταν αν Εγραφα ( ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ;;;) δεν θα ενοουσα ολη την Αυστρια φυσικα !

εχχχμμμμ, ναι.

Εννοειται οτι αυτο που λεει η εσπρεσσο : "Αρχισαν να μας εκφοβίζουν και να παρενοχλούν το όχημά μας, τρέχαμε στις απότομες στροφές για να τους αποφύγουμε και σε μία από αυτές μας έκλεισαν απότομα το δρόμο με κίνδυνο να πέσει το αυτοκίνητό μας στο γκρεμό", δεν ειναι και οτι καλυτερο.

Μαλλον οχι, ειναι απαραδεκτο.

Βεβαια αν το θεωρησουμε οτι εγινε ακριβως ετσι, και φυσικα με την φαντασια του ο καθενας μας μπορει να το μεταφρασει απο "υπερβολλες" των γυναικων, μεχρι "α τους φονιαδες" κλπ κλπ.

Αυτο που θα ηθελα να πω εγω, οτι οι κυριες αυτες μαλλον ειναι απο αλλο πλανητη.
Οσοι απο εμας ειμαστε απο χωρια ή εχουν καποια επαφη με χωριο, μαλλον με καταλαβαινουν....

σου υπενθιμιζω οτι αν διαβασεις καλα θα δεις οτι γραφω για τους συγκεκριμενους παληκαραδες συγκεκριμενου Χωριου !

Εχω φιλους Κρητικους και δεν δεχομαι σε καμια περιπτωση να Θιξω ανθρωπους που δεν μου φταινε !

Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ καταλαβαινει οτι ο Τιτλος μιλαει για ενα συγκεκριμενο προβλημα στην Κρητη το ΟΠΟΙΟ ειναι απαραδεκτο να γινεται ΑΠΟΔΕΚΤΟ απο τους Χωριανους του συγκεκριμενου Χωριου !

ΕΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν τσουβαλιαζω κανενα Μερος οπου και να ειναι αυτο !
Το Ιδιο θα ηταν αν Εγραφα ( ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΑΝΕ ;;;) δεν θα ενοουσα ολη την Αυστρια φυσικα !

Υπενθυμίζω ότι οι προσωπικές κατηγορίες και αντιπαραθέσεις με εκατέρωθεν προσβλητικά μηνύματα, απαγορεύονται από τον κανονισμό του φόρουμ. Αν θεωρείς, Ευάγγελε, ότι κάποιο μήνυμα σε προσβάλλει ακολούθησε τον κανονισμό και ειδοποίησε την Δ.Ο. για την αποκατάσταση της τάξης. Αυτά, περί ''λάσπης''. Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω.

Το τι, επίσης, καταλαβαίνει αυτόματα, ο καθένας που διαβάζει το συγκεκριμένο τίτλο του νήματος, επαφίεται στην προσωπική αίσθηση που αποκομίζει και όχι στην εξήγηση που έδωσες, μόλις τώρα, αποκαθιστώντας την ''τάξη''. Γι' αυτό μην προκαταλαμβάνουμε τις αντιδράσεις των άλλων, πάντα με γνώμονα την προσωπική μας κρίση. Δυο-τρεις κουβέντες επεξηγηματικές, όπως έκανες τώρα δα, διαλύουν κάθε ανησυχία και φέρνουν τα πράγματα στη σωστή τους βάση.

Θα παρακαλέσω να μην συνεχιστεί η αντιπαράθεση.

Re: Απάντηση: Re: Καλα δεν ντρεπονται αυτοι εκει στην Κρητη ;

Αυτο ειναι μαλλον ατυχες....Και την επομενη φορα που θα με προσβαλλεις επι προσωπικου θα αναφερθει το μυνημα σου στην διαχειριστικη αρχη.
Το οτι συμμετεχω στο φορουμ δεν σημαινει οτι σε ακολουθω.

Η μηπως μου απαγορευεις να εκφερω αποψη ?

Οχι δεν ειναι δικο μου προβλημα .
Ειναι προβλημα του φορουμ και της δημοσιας εικονας του. Αν καποιος δει τον τιτλο και δεν κανει τον κοπο να μπει να διαβασει τοτε σαφεστατα θα σχηματισει εικονα περι "κακων κρητικων".

Ολα αυτα τα λεει ο τιτλος ? ?

Γι'αυτό μου αρέσει το avclub!!! Όλοι έτοιμοι για καυγά και όλα παρεξηγούνται τόσο εύκολα :) Σόρρυ που το λέω παιδιά αλλά και λίγη καλή θέληση και πίστη προς αυτόν που έχουμε απεναντί μας στο πληκτρολόγιο δεν βλάπτει

Βάλε και τούς Βρεττανούς πού έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό Οικογενειακής Κακοποίησης στην Ευρώπη και σκέψου να γράφαμε γενικά οι Βρεττανοί πού συλλήβδην Κακοποιούν τίς Γυναίκες τους.
Υ.Γ.
Να βάλω γελάκια ή νά το αφήσω??

Σε ενα ακομα θεμα, κοιταζουμε το δενδρο και χανουμε το δασος.

Το δενδρο ειναι το αν διατυπωθηκε σωστα ο τιτλος του θεματος και το δασος ειναι το ποσο απαραδεκτοι ειναι μερικοι απεναντι στα ζωα.

Απλα να συμπληρωσω εδω, μια ακομα κατηγορια που πολλες φορες βασανιζει τα ζωα και αν τους ρωτησεις στο παιζουν οι super φιλοζωοι.

Μιλαω για τους κυνηγους, που πολλες φορες εχω ακουσει οτι αφηνουν δεμενα και νηστικα τα σκυλια γιατι λογικα αυτο παιζει καποιο ρολο στις επιδοσεις των κυνηγητικων...
Και που επισης αν ο υπαληλος (το σκυλι δηλαδη) δεν ειναι καλος στη δουλεια του, μπορει να το παρατησουν σε ενα βουνο στην καλυτερη, η να το σκοτωσουν στη χειροτερη περιπτωση.

Εχουν δικιο που λενε οτι η ποιοτητα ενος λαου φαινεται απο τη συμπεριφορα του απεναντι στα ζωα...

Μιας καί ξαναμπήκαμε στο δάσος ένα Αθηναικό παράδειγμα:

Σε μπαλκόνι διπλανής πολυκατοικίας η κυρία ιδιοκτήτρια καί ο γιός της έχουν "παρκάρει" ένα σκυλάκι στο μπαλκόνι τους. Με λίγα λόγια, χειμώνα - καλοκαίρι το σκυλάκι ζεί μόνιμα εκεί.

Το χειρότερο της υπόθεσης? Σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο η αξιότιμη κυρία καί ο γιός της φεύγουν από Παρασκευή βράδυ μέχρι Κυριακή βράδυ η Δευτέρα πρωί. Εχετε την εντύπωση ότι παιρνουν το συμπαθές τετράποδο μαζί τους?

Οχι βέβαια ...... ίσως τους είναι μπελάς!

Τα σχόλια περί φιλοζωίας νομίζω ότι περιττεύουν.

Για επαρχία το καταλαβαίνω.

Για Αθήνα έχω κάποιες μικρές ενστάσεις. Ίσως καλύτερα καμιά φορά στο μπαλκόνι, παρά στο δρόμο και ότι επακολουθεί αυτό.

Για επαρχία το καταλαβαίνω.

Για Αθήνα έχω κάποιες μικρές ενστάσεις. Ίσως καλύτερα καμιά φορά στο μπαλκόνι, παρά στο δρόμο και ότι επακολουθεί αυτό.

Καλυτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη, παρα σαραντα χρονια σκλαβια και φυλακη.

Ξερεις ποσο καλυτερα θα περνουσε ενα σκυλι ελευθερο στο δρομο, απο το να ειναι φυλακισμενο σε ενα μπαλκονι ή δεμενο ολη μερα με μια αλυσιδα σε καποια αυλη?