asvestos1157
AVClub Addicted Member
Μόλις τώρα κοίταξα το νήμα και σ' έπιασα ακριβώς τι θες να πεις. Αυτό το ίδιο το είχα εκφράσει σε φίλους, τότε στην Πλατεία, και μου μίλησαν για τις "εξαιρέσεις" που ανέφερες κι εσύ.Φίλοι άρχισα αυτό το νήμα περιμένοντας σχόλια για την πολιτική και κοινωνική "ανυπαρξία" των ινδαλμάτων.
Το καλά να πάθουν το έγραψα για την ένοχη σιωπή που έχει κάνει την Ελλάδα να σκύβει το κεφάλι....
Και πάλι όμως, μόνο κάτι αποσπασματικές παρουσίες στα events της πλατείας είδαμε. Κανένα νέο τραγούδι δεν γράφτηκε για όλα αυτά από τους μεγαλόσχημους (ακόμα κι ο ακατονόμαστος κάποτε τραγούδησε το "αχ χελιδόνι μου", άσχετα πώς κατάντησε μετά).
Εκτίμησή μου είναι πως φοβήθηκαν μη στιγματιστούν πολιτικά και "κλείσουν πόρτες". Δες τις εμφανίσεις τους στην επαρχία, όλες υπό την αιγίδα του τοπικού Δήμου και οι περισσότερες σε χώρους του (γύρευε τώρα τι μπορεί να 'ναι ο κάθε δήμαρχος, χαχα).
Και χορηγοί επικοινωνίας ο ΣΚΑϊ, ο ΑΝΤ1, ο MEGAS... τι να λέμε τώρα... Οι μισοί δημαρχαίοι κι όλοι οι χορηγοί θα τους έκλειναν το τηλέφωνο -όχι των ίδιων φυσικά, της εταιρίας τους. Αλλά είπαμε, όταν τρώμε δεν μιλάμε.
Το νήμα θα μπορούσες να το είχες ανοίξει κάλλιστα πρόπερσυ. Τώρα όλοι εστίασαν στη λίστα.
(pUt@Na επικαιρότης)
edit: περήφανος που ποτέ δεν τους τ'ακούμπησα
Last edited: