Kαλές διακοπές σε όλους!!!

more peers

AVClub Fanatic
24 April 2009
20,166
Αθήνα
Τώρα στις διακοπές λέω να πάρω το κάρο…

startrekpic1.jpg

Οι ντόπιοι μεταμόρφωσαν τον πλανήτη τους με την βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας και έλεγχο του κλίματος σε ιδανικό τουριστικό τόπο. Γνωστό τόσο για τις παραλίες και τα αμέτρητα resorts …

Risa2152.jpg

Καλές διακοπές παίδες. Οσοι γυρίσατε να ξαναφύγετε και όσοι θα φύγετε να περάσετε τέλεια...

Για μένα Σάββατο αναχώρηση μια βδομάδα στον Risa... έεε στη Ναύπακτο εννοούσα...!!! -bye-

Έφυγες? Δεν προλάβαμε να σου προτείνουμε καμία καλή ταβέρνα και μπαράκια για αργά :flipout::flipout::flipout:

Καλές Διακοπές!

Απάντηση: Re: Kαλές διακοπές σε όλους!!!

Έφυγες? Δεν προλάβαμε να σου προτείνουμε καμία καλή ταβέρνα και μπαράκια για αργά :flipout::flipout::flipout:

Καλές Διακοπές!

Ακόμα εδώ είμαι...
Φεύγω Σάββατο προυνο-προυνό.

Καλοδεχούμενη κάθε πρόταση, ιδιέταιρα για ταβέρνες και μπάρ (o Dalanik Junior θα ακολουθήσει οπότε δεν βλέπω φως για μπαράκια).... Θα μείνω στο Μοναστηράκι και μας αρέσουν οι εξορμήσεις!

-bye-

Re: Απάντηση: Re: Kαλές διακοπές σε όλους!!!

Ακόμα εδώ είμαι...
Φεύγω Σάββατο προυνο-προυνό.

Καλοδεχούμενη κάθε πρόταση, ιδιέταιρα για ταβέρνες και μπάρ (o Dalanik Junior θα ακολουθήσει οπότε δεν βλέπω φως για μπαράκια).... Θα μείνω στο Μοναστηράκι και μας αρέσουν οι εξορμήσεις!

-bye-

Είναι πανέμορφο αυτό το Μοναστηράκι, και οι παραλίες πρός τα δυτικά η μια καλύτερη από την άλλη, η δε Ναύπακτος το καλοκαίρι είναι ποίημα και επί πλέον ιδανική για τους Junior λόγω πεζοδρόμησης.
Κι αν έχεις κέφια καβάλα το όχημα και πάρε τα όρη και τα βουνά μια μέρα για τα Γκράβαρα! Υπέροχη διαδρομή και απίστευτο τοπίο, πήγαινε και θα με θυμηθείς....
Α, και μην παραλείψεις να επισκευθείς το Μοναστήρι του Σωτήρος. Ξέρω ότι ακούγεται κάπως, αλλά είναι ευκαιρία να δείς μιαν άλλην όψη του σύγχρονου μοναχισμού (ακόμα κι αν διαφωνείς όπως και εγώ άλλως τε!). Οι μοναχοί είναι όλοι με δύο (2) πτυχία τουλάχιστον, το δε μοναστήρι διαθέτει ιδιόκτητο ραδιοφωνικό σταθμό, υπέροχο αμφιθεατρικό συνεδριακό κέντρο με πλήρεις εγκαταστάσεις, ιχθυογεννητικό σταθμό και ιχθυοτροφική μονάδα και ακόμη υπήρχε δίκτυο Η/Υ από το 1990!!! περίπου... Άλλο πράγμα μιλάμε.
Για χαβαλέ κάνε και καμμιά βολτίτσα πρός τους ...παπαροκάδες
(Πολύ ...παπαδιλίκι έπεσε ρε παιδί μου, αλλά τί να κάνουμε το σηκώνει η περιοχή :flipout:)
-bye-

Φιλικά
Γιώργος.

Να πας στον Μαραθια για φαγητο, στις 2 τελευταιες ταβερνες.
Στη Ναυπακτο εχει το μεζεδοπωλειο "ευ οινος", στο κεντρο. Πολυ καλο. Φοβερα γλυκα εχει ο "ιταλος".
Στο Μοναστηρακι ολοι τρωνε στον Ηλιοπουλο.

Ολες οι παραλιες εχουν ΠΟΛΥ κρυα νερα....μπρρρρρ
Δοκιμασε τη blue lake. Ειναι καταλληλη και για παιδια αλλα και για οφθαλμολουτρο...

Για ποτο πηγαινω μονο στο ΑΜ, στο κεντρο του λιμανιου.

Καλα να περασεις.

tmjuju, Eki_65, Γιάννης Χατζηγεωργίου, mstr, geodengr και petros_m σας ευχαριστώ
για τις ευχές και τις προτάσεις! Καλά να μαστε, ...θα τις τιμήσω δεόντως!

Σας εύχομαι ότι καλύτερο για την συνέχεια. -bye-....................Engage!

star_trek_legacy_profilelarge.jpg

Τέλος οι ολιγοήμερες διακοπές στο Μοναστηράκι! Τα κεφάλια μέσα…

Δυστυχώς τα μπαράκια δεν μας είδαν, ενώ στη μοναδική απόπειρα για να δούμε την ορεινή Ναυπακτία (επίσκεψη σε φίλο στο χωριό «Κάμπος») ο μικρός ζαλίστηκε από τις στροφές!!!

Πολύ καλές εντυπώσεις από το φυσικό κάλος της περιοχής αλλά και τις υποδομές που έχουν δημιουργηθεί.

Αλγεινή εντύπωση μας έκανε, για άλλη μια φορά, η αναισθησία που επιδεικνύει ο Έλληνας έξω (?) από το σπίτι του…
Δρόμοι γεμάτοι πλαστικά, σακούλες και «μικροσκουπίδια» και οι παραλίες μες στη γόπα! Οι τύποι / τύπισες με τις ρακέτες δεν κωλώνουν πουθενά και το παρκάρισμα επιτρέπετε παντού…