Καλές μουσικές διακοπές....

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• Outside.jpg
    Outside.jpg
    64.4 KB · Views: 38
  • esoteric.jpg
    esoteric.jpg
    73 KB · Views: 38
  • esoteric 2.jpg
    esoteric 2.jpg
    68.1 KB · Views: 38
  • Drums.jpg
    Drums.jpg
    38.8 KB · Views: 38
  • Beth 1.jpg
    Beth 1.jpg
    36.1 KB · Views: 38
  • sun.jpg
    sun.jpg
    80.7 KB · Views: 38
  • beth 2.jpg
    beth 2.jpg
    14.3 KB · Views: 38
  • beth 3.jpg
    beth 3.jpg
    23.5 KB · Views: 38
  • beth back.jpg
    beth back.jpg
    56.8 KB · Views: 37
  • back.jpg
    back.jpg
    49.1 KB · Views: 37
Αίμι, μας πήδηξες ... έσκασα από την ζήλεια μου ... να 'σαι καλά να ξανα-απολαύσεις τέτοιες καταστάσεις ...

ΥΓ: πρόσεξε την σημειολογία της προσφώνησης μου ...

Απάντηση: Re: Καλές μουσικές διακοπές....

Αίμι, μας πήδηξες ... έσκασα από την ζήλεια μου ... να 'σαι καλά να ξανα-απολαύσεις τέτοιες καταστάσεις ...

ΥΓ: πρόσεξε την σημειολογία της προσφώνησης μου ...

χαχαχα!!!Θεός!!!!:worshippy::worshippy:

Y.Γ Κανονικά Δημ.....κανονικά μας πήδηξε...Τέσπα...

Λοιπόν..

Μιας και μας ήρθες κουρασμένος από το μακρινό Λονδίνο (με τα πόδια μακριά είναι) και μας έφερες τόσα καλούδια (φώτο-βίντεο) λέω να σου κάνω ένα μικρο 'δωράκι'...
Κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ σου, σβήσε λίγο τα φώτα και βάλε τον παρακάτω δίσκο να παίξει....

ps..Να ακούει και ο Σπύρος (Δημοκηδης)...Είμαι σίγουρος πως θα του αρέσει...:2thumb22sup:

http://withmusicinmymind.blogspot.com/2010/09/2010-jane-spider-herships-things-we.html

Λοιπόν..

Μιας και μας ήρθες κουρασμένος από το μακρινό Λονδίνο (με τα πόδια μακριά είναι) και μας έφερες τόσα καλούδια (φώτο-βίντεο) λέω να σου κάνω ένα μικρο 'δωράκι'...
Κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ σου, σβήσε λίγο τα φώτα και βάλε τον παρακάτω δίσκο να παίξει....

ps..Να ακούει και ο Σπύρος (Δημοκηδης)...Είμαι σίγουρος πως θα του αρέσει...:2thumb22sup:

http://withmusicinmymind.blogspot.com/2010/09/2010-jane-spider-herships-things-we.html

πολύ ωραίο !!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν..

Έλα ρε μούρη....

Πολύ καλό όντως, ακατέργαστο διαμαντάκι διακρίνω στην φωνή...και πολυ γουστάρω.

Trip hopαρει κιόλας.......Εύγε!!! Μην μας ξεχνάτε εμάς τους trip hopαδες....

Θέλουμε τις "ενέσεις" μας για να μπορέσουμε να βιώσουμε τα "πάθη" μας...σαν "πάθη".

Να σαι καλά bro.....

Άσχετο αλλά τώρα το είδα...

Η ρόζ drum(photo) είναι του εκκεντρικού(μην πω τίποτα άλλο) Nick Cave....Νικοσπηλιά κοινώς....

Υ.Γ Τα έσπασε βέβαια.....