Καλη Τηλεοραση εως 400?

therock003

Senior Member
29 June 2008
626
Περσυ τετοια εποχη ηταν να παιρνα την Samsung 40F5000 που ειχαν προσφορα, αλλα επειδη το Πλαισιο απεσυρε τις 40 ατοκες δεν την πηρα τελικα. Τωρα που ερχονται Χριστουγεννα που σιγουρα θα αρχισουν προσφορες και πολλες ατοκες, τι καλο υπαρχει σε τιμες 400-500 ευρω να εχω το νου μου να χτυπησω οταν δω προσφορες? Δεν με ενδιαφερουν πολλες σαλτσες και χαρκτηριστικα. Θελω απλα ενα προιον 40-50 ιντσες που να εχει παρα πολυ καλη εικονα για τα λεφτα της. Media player, ιντερνετ, smart features μου ειναι αχρειαστα. 3D μονο απο εξτρα θα με ενδιεφερε χωρις να ειναι απαραιτητο. Θα προτιμουσα σε αυτα τα λεφτα δλδ μια TV χωρις 3D αλλα με καλυτερη εικονα.

Αυτη ας πουμε που βλεπω εδω τωρα ειναι καλη?

http://www.plaisio.gr/thleoraseis/t...08-45-years-plaisio-_-Samsung-TV-48-UE48H5500

Με την εως τωρα ερευνα που εχω κανει, εντοπιζω τα μοντελα Sony 605/705Β και H5500 τις Samsung ως αξιολογα στην τιμη που ψαχνω. Θεωρειτε πως μπορει να υπαρχει κατι αλλο?

Ρίξε μια ματιά και στην Panasonic 50AS600 αν ξαναβγεί σε καμμιά προσφορά κάτω του 500άρικου πάλι...

Περσυ τετοια εποχη ηταν να παιρνα την Samsung 40F5000 που ειχαν προσφορα, αλλα επειδη το Πλαισιο απεσυρε τις 40 ατοκες δεν την πηρα τελικα. Τωρα που ερχονται Χριστουγεννα που σιγουρα θα αρχισουν προσφορες και πολλες ατοκες, τι καλο υπαρχει σε τιμες 400-500 ευρω να εχω το νου μου να χτυπησω οταν δω προσφορες? Δεν με ενδιαφερουν πολλες σαλτσες και χαρκτηριστικα. Θελω απλα ενα προιον 40-50 ιντσες που να εχει παρα πολυ καλη εικονα για τα λεφτα της. Media player, ιντερνετ, smart features μου ειναι αχρειαστα. 3D μονο απο εξτρα θα με ενδιεφερε χωρις να ειναι απαραιτητο. Θα προτιμουσα σε αυτα τα λεφτα δλδ μια TV χωρις 3D αλλα με καλυτερη εικονα.

Αυτη ας πουμε που βλεπω εδω τωρα ειναι καλη?

http://www.plaisio.gr/thleoraseis/t...08-45-years-plaisio-_-Samsung-TV-48-UE48H5500

Καλύτερα να προσδιορίσεις τις ίντσες που ενδιαφέρεσαι.Στις 40'' θα πάρεις καλύτερη τηλεόραση σε εικόνα σε σχέση με τις 50'' [πιο καινούργια και με καλύτερα χαρακτηριστικά].Στις 50'' θα πάρεις μεγάλο πανελ αλλά κάτι παρακάτω σε ποιότητα και χαρακτηριστικά....
Αν σου φτάνουν οι 40'' προτείνω την Samsung H6200,διαφορετικά πήγαινε σε αυτή που λες!Είναι πολύ καλή για τα λεφτά της...
Βέβαια ανεβαίνεις στο budget κατά 80 ευρώ.

Για να μη μπλεκω με ιντσςς Ξερουμε διαφορες μεταξυ μοντελων H5500/H6200 και W705B?

Ρηξε μια ματια σε αυτη: SHARP LC-42LE760E ψηνομαι να την παρω κι εγω... Πεζει στα 464 στο eshop. Αν την εχει καποιο μελλος ας πει για τα χρωματα της σε σχεση με την w705, η εστω αν τις εχει δει διπλα-διπλα.

Για να μη μπλεκω με ιντσςς Ξερουμε διαφορες μεταξυ μοντελων H5500/H6200 και W705B?

Οι ίντσες είναι το παν...Αν δεν ξέρεις πόσες ίντσες χρειάζεσαι δε μπορείς να κάνεις καλή αγορά.Εγώ από αυτές τις τρεις θα διάλεγα με διαφορά την H6200...