Καλημέρα παιδιά, δεν ήξερα που να γράψω...

Nikfrance

Banned
27 January 2010
595
Dijon - Corfou
Καλημέρα παιδιά, δεν ήξερα που να γράψω το "πρόβλημα" μου δεν βρήκα κατάλληλο topic το λοιπόν γράφω εδώ...!

Ήθελα σήμερα να ανοίξω ένα νέο topic στο τηλεοράσεις και κατά επέκταση στο lcd led κτλ αλλα δεν έχω το δικαίωμα προφανώς, και εδώ δεν το καταλαβαίνω, έχουν προνόμια κάποιοι να αποφασίζουν τι και πιο θέμα θα ανοίξουν??

Ήθελα απλά να ανοίξω ένα νέο θέμα τηλεόρασης που απέκτησα να το σχολιάσουμε και να βρω και άλλος κατόχους να ανταλλάξουμε απόψεις.

Επίσης έψαξα και στο ίδιο μοντέλο δεν βρήκα άλλο topic.

Πέστε μου τι να κάνω σας παρακαλώ, ως μέλος έχω δικαίωμα μονο να γράφω στα υπάρχουν topic?

Ευχαριστώ Νίκος

Καλησπέρα, δε κατάλαβα τι πρόβλημα αντιμετώπισες.
Ενώ εδώ άνοιξες thread, δε μπορούσες στην κατηγορία TV ? αυτό εννοείς?
Κανονικά μπορείς να ανοίξεις θέμα τόσο εδώ και στις TV.

Ναι δεν μπορώ να ανοίξω θέμα στο TV

Aυτό είναι που δεν καταλαβαίνω φιλε μου και μονος μου αν αναρωτήθηκα, μήπως σε κάποια σημεία ΔΕΝ επιτρέπεται η αναπαραγωγή topic, κάτι που γίνετε, αν δεν τίθεται θέμα ρύθμισις από τόν admin κτλ τότε πρέπει να βρω το πρόβλημα...

Όταν προσπαθώ να ανοίξω topic μου γραφει τα ακόλουθα...

Nikfrance, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

Last edited:
Δοκίμασε άλλη μια φορά σε παρακαλώ και ας συνεχίσουμε τη συζήτηση μέσω PM.
Δεν είναι γενικότερο το πρόβλημα και βλέπω ότι αρκετοί χρήστες ανοίγουν απροβλημάτιστα Threads.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση εάν και εφόσον έχουμε πέσει σε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, θα χρειαστώ τη βοηθεια και τη συνεργασία σου για να βρούμε τη λύση.