καλησπερα

anestef

New member
28 March 2011
4
γεια χαρα παιδια
ειμαι νεος στο φορουμ
εξαρχεις να πω οτι εχω μια lg le 5500 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος
θα ηθελα να ρωτισο εαν υπαρχουν καποια applications για το netcast,επισεισ θα ηθελα να ρωτισο εαν μπορουμε καπως να ¨σπασουμε¨ το λογισμικο και τελος εαν γινετε καποια αναβαθμιση απο καποιο site της lg και εαν μπορο να αποκτισω skype
ευχαριστο

Δεν υπάρχει skype διαθέσιμο.Επίσης δεν έχει ''σπάσει'' το firmware της τηλεόρασης,τουλάχιστον όχι ακόμη.Μπορείς να περάσεις από το ''δεύτερο forum'' στις τηλεοράσεις να μας πεις εκτενέστερα την άποψη σου όσον αφορά την τηλεόραση :)

Δεν υπάρχει skype διαθέσιμο.Επίσης δεν έχει ''σπάσει'' το firmware της τηλεόρασης,τουλάχιστον όχι ακόμη.Μπορείς να περάσεις από το ''δεύτερο forum'' στις τηλεοράσεις να μας πεις εκτενέστερα την άποψη σου όσον αφορά την τηλεόραση :)
ευχαριστο για την γρηγορη απαντηση φιλε μου
δεν καταλαβα τι εννοεις με το δευτερο φορουμ..
επεισης βλεπω οτι στο netcast υπαρχει για παραδειγμα και το yahoo και το google και αλλα πολλα αλλα εγω δεν τα εχω αυτο γιατι γινετε?

ευχαριστο για την γρηγορη απαντηση φιλε μου
δεν καταλαβα τι εννοεις με το δευτερο φορουμ..
επεισης βλεπω οτι στο netcast υπαρχει για παραδειγμα και το yahoo και το google και αλλα πολλα αλλα εγω δεν τα εχω αυτο γιατι γινετε?

Μήπως υπάρχει κάποιο ''πεδίο'' ώστε να τα κατεβάσεις;Θα σου απαντήσουν καλύτερα στο αντίστοιχο θέμα που παράθεσε ο Yperion. (Thanks).