ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ 2008 ΑΝΤ1

johny1989

AVClub Addicted Member
17 December 2007
2,573
Τα βλεπετε?
εχει πολυ καλα κομματια ρουκετες
πολυ δυνατα.:AFADF0:
για πειτε πια σας εκανε εντυπωση.

Είδατε όταν ρώτησε ο Ψωμιάδης: "τι θα κάνατε αν σε έναν διεθνή διαγ. ομορφιάς ερχόταν η εκπρόσωπος των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία;"

Είχε πολύ πλάκα η αντίδραση της κοπέλας σ'αυτή την ηλίθια ερώτηση (λες και θα λύσουν το μακεδονικό σε καλλιστεία):
Στην αρχή δεν ήξερε τι να απαντήσει, έκανε πως δεν άκουγε την ερώτηση, και μετά σε συνεννόηση με την Τατιάνα είπε: "θα έφευγα!"...

Επειδή είδα κι εγώ τα καλλιστεία θα σας πω και μια γυναικεία γνώμη.

Αν εξαιρέσουμε 3-4 αρκετά όμορφες κοπέλες π.χ. 8 και 14, οι υπόλοιπες ήταν "γαρίδες". Κρατάς σώμα πετάς κεφάλι!!!:flipout:

Όσο για τις ερωτήσεις?? Καλύτερα να μην εκφραστώ!!!!

Κλάσεις ανώτερα τα playmate από τα καλλιστεία του Ant1. Έβλεπα χθες στο Θέμο ότι η Όλγα Φαρμάκη είχε κάνει πόσες αιτήσεις για τα καλλιστεία του ANT1 και την έκοβαν συνέχεια... :frusty: Να ναι καλά τα Playmate!

Αν εξαιρέσουμε 3-4 αρκετά όμορφες κοπέλες π.χ. 8 και 14, οι υπόλοιπες ήταν "γαρίδες". Κρατάς σώμα πετάς κεφάλι!!!:flipout:

:rofl::rofl::adore::adore::laugh::laugh:

Μυρτώ κλαιωωωω

Παντςσ λιγο που ειδα ολες ηταν χεσμενες απο το φοβο τους και το τρακ. Παντως το καναλι του Αμαρουσιου επιμενει στο ξανθο Σαντρε το Σκανδιναβικο... :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

μυρτω να σαι καλα κοριτσι μου,
εκλαψα απο τα γελια:grinning-smiley-043

ετσι ειναι ομως...κριμα τα κοριτσακια

Απάντηση: Re: ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ 2008 ΑΝΤ1

:flipout::flipout::flipout::flipout: :SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ 2008 ΑΝΤ1

οι αντρικες απαντησεις ωχριουν μπροστα στις γυναικειες.
θα απαντουσα και εγω αλλα το ποστ σου με σταματησε.

:flipout::flipout: