Καλό χειμώνα

Καλό χειμώνα να έχουμε σε όλους τους φίλους του δορυφορικού ενδιαφέροντος. Από αυτά που διάβασα, ο χειμώνας θα είναι καυτός από όλες της μεριές για το χόμπι μας. Κάλως σας βρήκα ξανά, και ευελπιστώ να περάσουμε όμορφα, στο όμορφο σπίτι που μας φιλόξενη, και ένα μεγάλο μπράβο και ακόμα περισσότερο κουράγιο για τον συντονιστή μας, mouratos υπομονή βρε..... πάλι θα μας έχεις στο κεφάλι σου. Α και που σε βρες ένα καλο πληκτρολόγιο, διότι θα βαρεθείς να σβηνεις ποστ με της νέες υπηρεσίες της γόβας:flipout:
Τελικά βρε παιδιά ποιος ήταν αυτός, που πήγε και έβαλε συναγερμό σε ένα σπίτι της χήρας? ποιος κερατάς ήταν από την παρέα μας??:antlers:

Re: Απάντηση: Καλό χειμώνα

malakudi που ειναι αυτος βρε παιδια? γιατι μας αφησε? και γραφει στο dreambox.gr?

Καλό χειμώνα και σε σένα... και ευχαριστούμε για τη πληροφορία!:guitarist:

Re: Απάντηση: Καλό χειμώνα

malakudi που ειναι αυτος βρε παιδια? γιατι μας αφησε? και γραφει στο dreambox.gr?

Εδώ είμαι, δεν άφησα κανέναν. Απλώς προτιμώ περισσότερο να διαβάζω παρά να γράφω, αφού τα γραφόμενά μου δημιούργησαν τόσα προβλήματα στο παρελθόν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Καλό χειμώνα

Εδώ είμαι, δεν άφησα κανέναν. Απλώς προτιμώ περισσότερο να διαβάζω παρά να γράφω, αφού τα γραφόμενά μου δημιούργησαν τόσα προβλήματα στο παρελθόν.
Αμ δε.........παρε φορα, και πες τα ολα περι της γοβας:flipout::flipout:ξερω καλα οτι εχεις καυτο θεμα για της κοπελες μας. Μην τα περνεις ολα ντουκου βρε, καμια φορα κανε πως δεν ακους.:five: Εξαλου ο χειμωνας αυτος εχει πολλα καυτα θεματα που σε αφοραν.:creep:

Χμμμμ ενδιαφέρον.Για να πάω μία βόλτα.Ρε συ Τόνυ που τα ξέρεις όλα?Μας έχεις φακελλώσει όλους?:flipout::flipout:-bye-

Καλό χειμώνα και καλό μήνα και από εμένα σε όλους τους φίλους

Καλό μήνα σε όλους.

Χμμμμ ενδιαφέρον.Για να πάω μία βόλτα.Ρε συ Τόνυ που τα ξέρεις όλα?Μας έχεις φακελλώσει όλους?:flipout::flipout:-bye-

Καλό χειμώνα και καλό μήνα και από εμένα σε όλους τους φίλους
Που ξερεις βρε, μπορει να ειμαι μεσα στην γοβα......

καλο χειμωνα παιδια!!εδω στην αρτα αρχισε να βρεχει που σημαινει..παει το καλοκαιρι....-bye-

1η πραγματικα χειμωνιατικη μερα εδω: 3-8C και ολη μερα βυθισμενα σε μια οχι πολυ παχια ομιχλη. Σε 1 βδομαδα ισως ριξει και το 1ο χιονακι.

Καλο χειμωνα σε ολους.

1η πραγματικα χειμωνιατικη μερα εδω: 3-8C και ολη μερα βυθισμενα σε μια οχι πολυ παχια ομιχλη. Σε 1 βδομαδα ισως ριξει και το 1ο χιονακι.

Καλο χειμωνα σε ολους.
και εμεις εδω εχουμε ομιχλη απο το χωμα ομως , αμμοθυελα κανονικη και οσο για κρυο ? ουτε λογος 30 C 21:30 το βραδυ .