Καλό μήνα σε όλους!

panosxgr

Supreme Member
24 June 2006
8,604
Ευχομαι σε όλους μας καλο μήνα και στους τυχερούς από εμάς καλά μπανάκια και καλές διακοπές! Για τους υπόλοιπους...υγεία :ernaehrung004:

Καλό μήνα, καλές διακοπές και πολλές αξέχαστες, έντονες, μοναδικές καλοκαιρινές (και μη) εμπειρίες.....

Καλό μήνα καλό καλοκαίρι καλά κρασιά και ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!! Σήμερα κλείνω τα τριάντα μου και αισθάνομαι σούπερ.

kostas k said:
Καλό μήνα καλό καλοκαίρι καλά κρασιά και ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!! Σήμερα κλείνω τα τριάντα μου και αισθάνομαι σούπερ.

Χρόνια πολλά! Να δεις το επεισόδιο από τη σειρά Friends : They all turn thirty.....:)

Χρόνια πολλά Κώστα, να τα εκατοστήσεις με υγεία και ευτυχία!!! :ernaehrung004:

Καλό μήνα σε όλους μιας και είναι για τους περισσότερους ο μήνας των διακοπών Καλές διακοπές νά έχουμε και καλή ξεκούραση.
Χρόνια πολλά συνονόματε

Πάνο, Δημοσθένη, Κώστα και Νίκο ευχαριστώ.

Ποιος θα μου το έλεγε ότι πριν τα μεσάνυχτα θα ήμουν σπίτι. Αχ αχ αυτή η δουλειά.

Καλό μήνα κι από μένα... ελπίζω αυτό το καλοκαίρι να σας προσφέρει στιγμές και εμπειρίες που επιθυμείτε και δεν τις έχετε ακόμη ζήσει.
Κώστα χρόνια σου πολλά, να τα εκατοστήσεις!!!!!!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά(αν και άργησα)αδερφέ.. υγεία πάνω απ'όλα κι όλα τα άλλα έρχονται μόνα τους...

Καλημέρα ρε Petran, να είσαι καλά. Κάι εσύ οτι επιθύμεις.
"Πολύχρωμμος" μου ευχήθηκε ένα φιλαράκι χθες. Τέλειο!!!

Καλό μήνα και (εστω και τελευταιος) Χρονια Πολλά και καλά στον Κώστα :firstprize: :firstprize:

---------------------------------------
Τ - 2 and counting...

Καλό μήνα και από μένα!!!

Κώστα "πολύχρωμος και εντοιχισμένος"!!!:Banane0: :Banane0: :Banane0:
(κατά το πολύχρονος & ευτυχισμένος)