Καλό Πάσχα !!

economides

AVClub Addicted Member
21 October 2008
2,830
Αθηνα !!!!
Καθότι σιγά - σιγά οι περισσότεροι την κάνουμε για κανένα χωριό, για να γιορτάσουμε το Πάσχα, να ξεκουραστούμε και να ξεφύγουμε έστω και λίγο από τη μιζέρια των ημερών, θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Επίσης ευχόμαστε τα καλύτερα για εσάς και τις οικογένειές σας !

Ανδρέας - Μαρία (mafalda)

-bye-

Καλή Ανάσταση σε όλους !

Να θυμόμαστε, ΔΕΝ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕ
(αν πιούμε, αφήνουμε το αυτοκίνητό μας/μοτοσυσκλέτα και γυρίζουμε με ταξί. Την επόμενη μέρα κάνουμε μια βόλτα και το παίρνουμε. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΝΟΗΤΟ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!)

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους με υγεία και ευτυχισμένες ημέρες.

Το βιολογικό αρνί captain ετοιμάζεται high-end, έχω κρυογεννημένη σούβλα με ιμάντα & flyweel, έχω βάλει ηλεκτρομαγνήτη στο μοτέρ και supreme fuses.....-bye-

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους με υγεία και ευτυχισμένες ημέρες.

Το βιολογικό αρνί captain ετοιμάζεται high-end, έχω κρυογεννημένη σούβλα με ιμάντα & flyweel, έχω βάλει ηλεκτρομαγνήτη στο μοτέρ και supreme fuses.....-bye-

Ξέχασες τα καλώδια ρεύματος......:afro:

:ernaehrung004:

^ ... και σταθεροποιητή στροφών με ψηφιακό display για το πικάπ......εεεεεεεεεεεε.....για τη σούβλα! :afro:

Last edited:
Και ξεχωριστή γραμμή από τον πίνακα με ασφάλεια Hi-Fi Tuning για τη σούβλα η οποία πρέπει να έχει ποδαράκια Finite Elemente, για ωραίο ξεροψημένο αρνί !! :ADFADF1:

Και το μοτέρ να είναι δύο ταχυτήτων παρακαλώ. Μια γρήγορη για να μην αρπάξει στην αρχή το αρνί και μια αργή για να ψηθεί καλά. Οπως τα παλιά πικάπ των 33/45 στροφών!! :Banane0:

Αγαπητοί φίλοι όλες σας οι υποδείξεις θα ληφθούν υπόψη, ακόμη να συμπληρώσω ότι η σούβλα θα είναι μονοφωνική και το τροφοδοτικό πειραγμένο λαμπάτο με λάμπες NOS του 54-55 για να έχει το αρνί γεύση από τα παλιά (vintage).......

...έχω κρυογεννημένη σούβλα...
Αν το μοτέρ δεν τροφοδοτείται απ' το κατάλληλο
καλώδιο ρεύματος, δε γίνεται σωστή δουλειά... :chinese:

Για όσους εκδράμουμε, ας οδηγούμε συνετά, ώστε να
συνεχίσουμε να τα λέμε μέσα απ' τα fora
κι από κοντά,
για πολλά ακόμη χρόνια. Καλή Ανάσταση σε όλους! :ciao:

φήμες ότι αντί αρνιού θα είχε αντιλόπη το μενού, διαψεύδονται κατηγορηματικά ως ανυπόστατες......είμαστε παραδοσιακοί, σούβλα, λάμπα και ραδιοφωνάκι uher ή sharp......

Γεια σας παιδιά,

Διαβάζω αρκετό καιρό το forum και οφείλω να παραδεχθώ ότι έχω μάθει πολλά για το...σούβλισμα.
Πρόσφατα αγόρασα ένα αρνί 15 κιλών και θα ήθελα να ακούσω τις προτάσεις σας σχετικά με το τι μοτέρ χρειάζεται η σούβλα για να μπορέσει να το οδηγήσει επαρκώς.
Χώρος: η αυλή του σπιτιού μου.
Budget: έως 200 ευρώ.

Να προσθέσω ότι αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως (πέραν της επαρκούς οδήγησης) είναι η ξεροψημένη μεσαία περιοχή.

Ευχαριστώ πολύ και καλό Πάσχα σε όλους και όλες.

Να προσθέσω ότι αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως (πέραν της επαρκούς οδήγησης) είναι η ξεροψημένη μεσαία περιοχή.Ευχαριστώ πολύ και καλό Πάσχα σε όλους και όλες.
Θα συνιστουσα μονοκλωνο καλωδιο ρευματος.Επαργυρα βισματα επισης,πολυ καλα για την μεσαια περιοχη.:ADFADF1: