Καλό ταξίδι Ζιζελάκι μου

Σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Πολλές φορές έχουμε κλάψει οικογενειακός για τέτοια θέματα.
Αυτός ήταν και ο λόγος που τα σκάσαμε στον κτηνίατρο για τον Κονιάκ μας για μια δύσκολη εγχείρηση και φαίνεται να την γλύτωσε.

307wbj5.jpg

Ρε φιλε oldman Εχουμε το ιδιο γατι καρμπον!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!

φιλε σκεψου τις χαρουμενες στιγμες που σου χαρισε και οτι της προσφερες τα καλυτερα εστω και για 3 χρονια.και εγω σκεφτομαι αυτην την στιγμη οταν θα ερθει για την δικια μου αλλα ετσι ειναι η ζωη

Μήτσε κουράγιο...
Εγώ πάντως δεν το βρήκα ως τώρα για να πάρω άλλο κατοικίδιο και ας έχουν περάσει 3-4 χρόνια από τότε που έχασα το δικό μου από καρκίνο...

Ευχαριστώ και πάλι παίδες.
Όσο κι αν ακούγεται "κλισέ", τώρα καταλαβαίνω πόσο πολύ δεμένος ήμουν....

2 ακόμα φωτογραφίες, η πρώτη όταν ήταν 2 μηνών, αγγαλίτσα με τον Rory και η δεύτερη όταν ήταν 5 μηνών.

attachment.php

attachment.php

Attachments

• zizelaki.jpg
    zizelaki.jpg
    70.6 KB · Views: 116
  • zizelaki2.jpg
    zizelaki2.jpg
    37.9 KB · Views: 116
Καλη δυναμη,και γω ειμαι πολυ δεμενος με τα ζωα 1 σκυλο και 2 γατες εχω σπιτι.Δυστυχως και γω στο παρελθον εχω χασει αρκετες γατες,και ειναι απο τα πιο μοναδικα πλασματα της φυσης.Και η δικια ηταν κουκλι.Καλη συναμη και παλι

Δημητρη καλη δυναμη, πιστεψε με υπαρχουν πολυ χειροτερες καταστασεις κατω απο τις οποιες μπορει να φυγει ενα ζωντανο (τις οποιες εχω ζησει). Οντως ειναι απιστευτο το ποσο μπορεις να δεθεις με ενα κατοικιδιο, ακομα και μεσα σε λιγες μερες.

Δημήτρη συλλυπητήρια και από μένα.
Το ξαφνικό είναι πάντα πιο οδυνηρό ειδικά μάλιστα όταν πρόκειται για νεαρό ζωάκι.
Όσοι δεν είχαν ποτέ κατοικίδιο δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ουσιαστικά πρόκειται για μέλος της οικογένειας.

Εμείς έχουμε στο σπίτι τη Γλύκα η οποία διανύει τον 17ο χρόνο της ηλικίας της. Ακόμα και μετά από 3 παιδιά που προστέθηκαν στην οικογένεια η Γλύκα είναι κι αυτή κομμάτι της κοινής με τη γυναίκα μου ζωής μας. Την έχουμε από λίγων εβδομάδων γατάκι. Είναι μια χαρά στην υγεία της και αρκετά ζωηρή μάλιστα. Παρ'όλο όμως που πρέπει ν'αρχίσω σκέφτομαι τη ζωή μας και χωρίς αυτήν (δεν θα φτάσει δα και 25!!) δεν είναι καθόλου εύκολο.

glyka.jpg