Καλώδια ηχείων

To bluejeans.com δεν στέλνει Ελλάδα.
Δέχεται παραγγελία μόνο το www.bluejeans.co.uk με κόστος 29 λίρες + 4.40 λίρες έξοδα αποστολής για τα 8 μέτρα.
Γυμνό καλώδιο χωρίς μπανάνες φυσικά.

όποιος λοίπόν έχει άκρη στην Αμερική το κόστος είναι

......

μα γιαυτό είπα έαν υπάρχει άκρη στην Αμερική, για να γλυτώσει κάποιος τα μεταφορικά, τα καπέλα , τα τελωνεία κλπ κλπ

πάντως το καλώδιο μπορείς να το βρεις και σε άλλα ιντερνετικά μαγαζιά από οτι είδα με τιμή γύρω στα 3$-3,5$ το μέτρο (περίπου 2-2.5 ευρώ), στο Marketek, στο ramelectronics.net κλπ, ακόμη και σε αυτή την τιμή (2-2,5 ευρώ το θεωρώ πολύ φθηνό ...)

To bluejeans.com δεν στέλνει Ελλάδα.

Είσαι σίγουρος; Γιατί εδώ λέει: This site: for US, Canada, and USPS-served locations (στις οποίες ανήκει και η Ελλάδα).

Μάλιστα, απ' ότι βλέπω, το PayPal υπολογίζει κανονικά και τα μεταφορικά.

εάν στέλνουν Ελλάδα με usps δεν θα περάσει και τελωνείο,

μόλις το δοκίμασα και μου βγάζει τιμή για μεταφορικά 5,75$ ....

ενδιαφέρον ...

Last edited:
Στέλνουν Ελλάδα κανονικότατα , χθες παρέλαβα κάποια καλώδια γύρω στα 100 ευρώ και δεν κόλλησαν τελωνείο

Στέλνουν Ελλάδα κανονικότατα , χθες παρέλαβα κάποια καλώδια γύρω στα 100 ευρώ και δεν κόλλησαν τελωνείο

ωραίος ...!!!

μεγιές ... τι πήρες αλήθεια ??? πες μας εντυπώσεις όταν μπορείς ...

έτοιμος είμαι να βάλω παραγγελία ...

Last edited:
Είσαι σίγουρος; Γιατί εδώ λέει: This site: for US, Canada, and USPS-served locations (στις οποίες ανήκει και η Ελλάδα).

Μάλιστα, απ' ότι βλέπω, το PayPal υπολογίζει κανονικά και τα μεταφορικά.

Μπερδέυουν τα πράγματα με αυτό από εδώ
Our UK/International Site: for the Whole World

Αλλά αν έχει κάποιος παραλάβει από το Αμερικάνικο site τότε :a0210:

λοιπόν η απάντηση στο mail που έστειλα είναι η εξής :

"It is better to order through the UK site for international shipping,
as those figures are automatically worked in. The $5.75 is for domestic
shipping only.

Wayne - BJC"

εγώ καταλαβαίνω οτι στέλνουν, απλά Its better να παραγγείλεις από Αγγλία (μάλλον γιατί έτσι βγάζουν πιο πολλά), αλλά τα μεταφορικά για Ελλάδα δεν μου απάντησαν πόσο είναι ........