Καλώδια και...ποντίκια.

Παιδιά είμαι πολύ συγχισμένος,έχω φρικάρει για την ακρίβεια.Πάω πρίν λίγο να πάρω το αμάξι να πάω για τσιγάρα,λέω να μην πάρω τη μηχανή,να το βάλω μπροστά να λαδωθεί ο κινητήρας..Τα αμάξι μόλις πήρε μπρός αρχίζει να κάνει σαν τρακτέρ,να δονείται και να σείεται.Την παίρνω χαμπάρι τη δουλειά και ανοίγω το καπώ πανικόβλητος,όπου διαπιστώνω ότι έχω δίκιο..Τα ποντίκια μου έχουν κατασπαράξει πάλι τα μπουζοκαλώδια.Είναι η δεύτερη φορά,και εύχομαι να είναι μόνο αυτά,αύριο θα δώ.
Τι λύσεις υπάρχουν;Έχετε κάτι να προτείνετε;Σας ευχαριστώ..

Οσα και αν αποτελειωσεις θα βρεθουν και αλλα. Γιατι δεν παρκαρεις καπου αλλου να γλυτωσεις απο αυτο το μπελα; Και οι γνωστοι μου (2) σε παρομοιο σκηνικο την επαθαν. Δυστυχως ότι φαρμακο και να βαλεις θα σκοτωνεις το ενα και θα εμφανιζεται άλλο.

Xωρίς να το έχω δοκιμάσει, είδα στο internet αυτό το σπρέυ: http://www.car.gr/parts/view/2205663/ από ότι είδα είναι μάρκα Wurth.

Πολύ παλιά είχα πέσει σε μια τέτοια συζήτηση και άκουσα ,ότι υπάρχει τέτοιο σπρέι που κάνει απωθητικό στη γεύση το καλώδιο, (το περίβλημα) για τα τρωκτικά. Στο εξωτερικό νομίζω τα τα τρώει ένα είδος σκίουρου.

δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο σπρέη! καλή φάση!

Εγώ την είχα πάθει στο nissan vannete που έχω, είχαν κάνει φωλιά μέσα στο χώρο του κινητήρα εκτός από το καλώδιο που μου φάγανε.

Είχα βάλει σε ένα πουγκί οργάντζας 5 ναφθαλίνες και δεν ξαναείχα πρόβλημα...

Παιδιά είμαι πολύ συγχισμένος,έχω φρικάρει για την ακρίβεια.Πάω πρίν λίγο να πάρω το αμάξι να πάω για τσιγάρα,λέω να μην πάρω τη μηχανή,να το βάλω μπροστά να λαδωθεί ο κινητήρας..Τα αμάξι μόλις πήρε μπρός αρχίζει να κάνει σαν τρακτέρ,να δονείται και να σείεται.Την παίρνω χαμπάρι τη δουλειά και ανοίγω το καπώ πανικόβλητος,όπου διαπιστώνω ότι έχω δίκιο..Τα ποντίκια μου έχουν κατασπαράξει πάλι τα μπουζοκαλώδια.Είναι η δεύτερη φορά,και εύχομαι να είναι μόνο αυτά,αύριο θα δώ.
Τι λύσεις υπάρχουν;Έχετε κάτι να προτείνετε;Σας ευχαριστώ..

Γατόνια.... ;)

Την έχω πατήσει και γω με αρουραίο όταν σκάβανε στο απέναντι οικόπεδο. Εμένα ευτυχώς μου έφαγε μόνο 2 κολάρα.

Αυτό μου θυμίζει τις αναφορές του service στους πιλότους της Qantas

Qantas Pilot Jokes and Funny Engineer Reports

Pilots: Mouse in cockpit.
Engineers: Cat installed.