καλωδια phono

seraceno

New member
7 January 2009
42
ΑΘΗΝΑ
ερωτηση μου ειναι περι μηκους καλωδιου και τι ειδους καλωδιο χρειαζεται?
π.χ απλο interconnect κανει δουλεια?
και εαν εχεις καλωδιο phono αντι για 1.75 ειναι 2 μετρα τι διαφορα υπαρχει ηχητικα?

Υπαρχουν ειδικα καλωδια phono με γειωση (ετοιμα αλλα και κατασκευη που επιθυμεις). Οπως ολα τα καλωδια ηχου η ποιοτητα εχει αποτελεσμα στον ηχο παρε ενα καλο γιατι ειναι κατι που δεν θα αλλαξεις. Πιστευω οτι με 200 ευρω παιρνεις ενα αξιολογο (εχω παρει ενα VandenHull με μπορνες της Eichmann και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος). Οσο για το μηκος οσο μικροτερο τοσο μικροτερες οι απωλειες (στα μηκη που λες δεν υπαρχει διαφορα αλλα γιατι τοσο μεγαλο καλωδιο? νομιζω οτι 1.5-2 μετρα ειναι πολυ μεγαλο για πικαπ-phono stage συνδεση).

ρε σταυρο ρωταω γιατι ειχα ενα καλωδιο phono clear audio ακριβο στα 2 μετρα και δοκιμασα ενα van de hull to102 2.70μ και το πικαπ απογειωθηκε
παιζει με σωματα κ.τ.λ
το πικαπ το εχω πανω σε μπουφε για αυτο η αποσταση

ρε σταυρο ρωταω γιατι ειχα ενα καλωδιο phono clear audio ακριβο στα 2 μετρα και δοκιμασα ενα van de hull to102 2.70μ και το πικαπ απογειωθηκε
παιζει με σωματα κ.τ.λ
το πικαπ το εχω πανω σε μπουφε για αυτο η αποσταση

Το καλωδιο της clear audio δεν το ξερω τι λεει παντως τα van de hull συνολικα τα εχω σε μεγαλη εκτιμηση. Τι phono stage χρησιμοποιεις?

τελικα τι να πω ισως τα clear audio να θελουν ακριβα phono stage
παντως το ειχα πληρωσει ανω των 200 ευρω και ηχητικα εχουν αναλυση αλλα
χωρις μπασα και σωματα ιδιαιτερα