Θα ηθελα να ενημερωσω τον φιλο που πουλαει καποια καλωδια ρευματος, που δημιουργηθηκε και θεμα με την επικεφαλιδα της αγγελιας του και μαλιστα επιμενει με το παρακατω κειμενο οτι μαλλον οι χαρακτηρισμοι τον αφορουν απολυτα, οπως θα διαβασει παρακατω στο κειμενο απο αγγλοφωνο φορουμ. Γραφει λοιπον
Απλά για να διορθωσω ίσως παρεξηγήσεις
Το Post στάλθηκε με μία δόση humor άσχετα άν έγινε αντιληπτό.
Το φιλική τιμή ισχύει...
άσχετα αν γίνεται πιστευτό απο όλους εσάς ή όχι
γιατί ούτε αντιπρόσωπος της εταιρείας είμαι, ούτε έχω κανένα κατάστημα με hi-fi προϊόντα.
Τώρα το γιά όσους ξέρουν και αυτό ισχύει και δεν το θεωρώ αγένεια στο forum
γιατί τα καλώδια παίζουν -δυστυχώς γιά όλους μας - και αυτά ρόλο στο ηχητικό αποτέλεσμα και μάλιστα τα καλά καλώδια πολύ περισσότερο.
Κάτι που είναι παραξηγημένο όταν με καλώδια των 300 ευτώ έχουμε οι περισσότεροι την εντύπωση ότι ακούμε hi-and
και αυτό το λέω γιατί εγώ ήμουνα απο τους πρώτους που δεν πίστευα ότι τα καλώδια μπορούν να δώσουν διαφορές σημαντικές στον ήχο.
Απλά για να διορθωσω ίσως παρεξηγήσεις
Το Post στάλθηκε με μία δόση humor άσχετα άν έγινε αντιληπτό.
Το φιλική τιμή ισχύει...
άσχετα αν γίνεται πιστευτό απο όλους εσάς ή όχι
γιατί ούτε αντιπρόσωπος της εταιρείας είμαι, ούτε έχω κανένα κατάστημα με hi-fi προϊόντα.
Τώρα το γιά όσους ξέρουν και αυτό ισχύει και δεν το θεωρώ αγένεια στο forum
γιατί τα καλώδια παίζουν -δυστυχώς γιά όλους μας - και αυτά ρόλο στο ηχητικό αποτέλεσμα και μάλιστα τα καλά καλώδια πολύ περισσότερο.
Κάτι που είναι παραξηγημένο όταν με καλώδια των 300 ευτώ έχουμε οι περισσότεροι την εντύπωση ότι ακούμε hi-and
και αυτό το λέω γιατί εγώ ήμουνα απο τους πρώτους που δεν πίστευα ότι τα καλώδια μπορούν να δώσουν διαφορές σημαντικές στον ήχο.