καλώδιο DC

ναι ελεγα αν δοκιμασες να φτιαξεις το ιδιο καλωδιο πρωτα με το μπλενταζ ενωμενο και μετα χωρις και αν τα δοκιμαζες ετσι,για να δεις αν υπαρχουν διαφορες.

ναι ελεγα αν δοκιμασες να φτιαξεις το ιδιο καλωδιο πρωτα με το μπλενταζ ενωμενο και μετα χωρις και αν τα δοκιμαζες ετσι,για να δεις αν υπαρχουν διαφορες.

Και δεν αποσυνδέω το μπλεντάζ να δω κάποια στιγμή;
Πανεύκολο είναι.

Όταν βρω χρόνο,θα το κάνω και θα ενημερώσω.

δε θελω να σε πιεσω,αλλα καν'το συντομα,γιατι αμα βρω βυσμα το απογευμα,παει πεταξε το πουλακι!:earmuffs:

:flipout:
Οκ,υπόσχομαι πως μέχρι το απόγευμα θα το δοκιμάσω.
(Θα το βάλω στο ενεργό κρος που είναι και ευαίσθητο,θα μας πει αμέσως. )

Οκ,υπόσχομαι πως μέχρι το απόγευμα θα το δοκιμάσω.
(Θα το βάλω στο ενεργό κρος που είναι και ευαίσθητο,θα μας πει αμέσως. )

Κι αν εσυ δεν ακουσεις κατι, κι αν το εβαζε ο Λακης ακουγε ? :grinning-smiley-043

Κι αν εσυ δεν ακουσεις κατι, κι αν το εβαζε ο Λακης ακουγε ? :grinning-smiley-043

Αμ τα είπα πρώτος!:flipout:
(Με έχει φάει λίγο και η περιέργεια είναι η αλήθεια. )

Αμ τα είπα πρώτος!:flipout:
(Με έχει φάει λίγο και η περιέργεια είναι η αλήθεια. )

Εκεινον να δεις, αν δεν ακουσεις τιποτα. Μηπως εκεινος ακουσει ? :flipout:

Απάντηση: Re: καλώδιο DC

Σωκ, προτείνω μαζί με το "ξελόλλημα" της θωράκισης να την "ξηλώσεις" κιόλας για να είσαι αντικειμενικός...:flipout:

Ε εκεί δεν έχουμε όμως ίδιες σταθερές,το καλώδιο του Λάκη έχει μπλεντάζ έτσι κι αλλιώς,δεν έχει να διαλέξει ανάμεσα σε με και χωρίς.
Οπότε θα του πέσει ταμάμ η δοκιμή.

Λοιπόν,μόλις τελείωσα (συνεννοημένοι είμαστε; )

Σαφώς καλύτερο με το μπλεντάζ συνδεδεμένο.
Πιο ήσυχο background με ότι αυτό συνεπάγεται.
Τελικά κάτι ξέρουν οι παλιοί...

Η εξήγηση που διαβάζω πιο συχνά για αυτό πάντως,είναι πως το ρεύμα που επιστρέφει,διαρρέει την θωράκιση φτιάχνοντας ένα είδος ασπίδας.
Μπορεί να λέω και κουλαμάρες βέβαια,αλλά αυτό λένε...
Υπ' όψιν πως το πίσω μέρος των ρακ μου,δεν είναι να το δει άνθρωπος,το "μακαρονάδα" δεν λέει τίποτα.
Για να έχω λοιπόν την ησυχία που έχω,κάτι καλό κάνουν αυτά τα ρημαδιασμένα...

να ευχαριστησω τον Στελιο,που με βοηθησε,να ξετρυπωσω το βυσμα που εψαχνα και μαλιστα παρα πολυ κοντα στο σπιτι μου!
Απ'τις φωτογραφιες εμοιαζε πολυ με το αυθεντικο της Αντιλοπης,επισης συνηγορουσε το γεγονος,οτι ηταν αμερικανικης εταιρειας οπως και η Αντιλοπη και επισης ειναι βιδωτο.
Μενει να παω στο σπιτι να το ''καρφωσω'' στα καπουλια της Αντιλοπης,και αν ταιριαζει,που δε βλεπω το λογο να μη ταιριαζει,να μπω στη πριζα ,να φτιαξω κι αλλο καλωδιο!
Στελαρα ευχαριστω!:ernaehrung004:

Το καλο ειναι οτι το βρηκες ωρε! :music-smiley-005:

Εχει τυχει πολλες φορες να ψαχνω σαν το μ@λ@κ@ σε διαφορα e-shops του εξωτερικου και στο τελος να τα βρω εδω με πολυ μικρη διαφορα τιμης, χωρις αναμονες χωρις τιποτα.

Αντε τωρα, ωρα για παιχνιδι ;)