καλώδιο HDMI για Toshiba 47z3030dg 100Hz

theorrion

New member
10 January 2008
14
Καλημέρα σε όλους
Σήμερα περιμένω την καινούρια Toshiba 47z3030dg 100Hz και θα ήθελα να ρωτήσω εάν τα καλώδια HDMI π.χ. clicktronic 5m που έχει το πλαίσιο θα δουλέψουν για 1080p 100Hz? Αλλιώς υπάρχει κάποια άλλη πρόταση εκεί στα < 100 ευρώ? Γενικά έχω ψάξει το forum για το θέμα και διάφορα eshops αλλά δεν έχω καταλήξει κάπου ιδιαίτερα.
Ευχαριστώ

Καλοριζικη να ειναι φιλε μου, απο καλωδια δεν ξερω αλλα θα σε βοηθησουν εδω οι ειδικοι. Οταν με το καλο παραλαβεις, να στειλεις και ενα review στη "διπλα" κατηγορια που εχει ανοιξει ενα thread. Επισης, σκοπευεις να την κρεμασεις στον τοιχο ή θα την εχεις στη βαση της?

Για το supra δεν ξέρω αλλά για τα clicktronic έχω χρησιμοποιήσει
2 καλώδια HDMIDVI 10m και κλείδωσαν κανονικά.
Κατά την γνώμη μου είναι αξιόπιστα καλώδια.

Ευχαριστω για τις προτάσεις. Η τηλεόραση από τις πρώτες εντυπώσεις φαίνεται άριστη.Ακόμα βέβαια προσπαθώ να βρω ρυθμίσεις κλπ.Μόνο όμως όταν δω video 1080p θα έχω ολοκληρωμένη άποψη.Προς το παρόν την έχω στη βάση της αλλά μελλοντικά θα την κρεμάσω στον τοίχο με βάση με βραχίονα οι οποίες είναι και πολύ ακριβές (300-400 ευρώ)

Τελικά πήρα το clicktronic 5m από πλαίσιο και παίζει κανονικά στα 1080p. Συνέδεσα το laptop acer 5920 και το video (planet earth) επαιξε κανονικά και ήταν εντυπωσιακό!

Μπραβο και μεγειες ξανα!!!

Μην ξεχασεις το να κανεις το review της τηλεορασης που λεγαμε.

Τελικά πήρα το clicktronic 5m από πλαίσιο και παίζει κανονικά στα 1080p. Συνέδεσα το laptop acer 5920 και το video (planet earth) επαιξε κανονικά και ήταν εντυπωσιακό!

καλημερα
αυτο πηρες ?
clicktronic Καλώδιο HDMI (19pin) σε HDMI M/M (5m)