ΚΑΛΩΔΙΟ HDMI ΓΙΑ X BOX 360 SOS

koloko

AVClub Enthusiast
22 September 2007
773
θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει διαφορα στην ποιοτητα μεταξυ ενος x box 360 premium με hdmi θυρα αλλα οχι καλωδιο hdmi ´(αγορα ξεχωριστου καλωδιου)και του elite με καλωδιο απο την microsoft.αξιζει η αγορα με λιγοτερα λεφτα του premium και ενος 3εχωριστου hdmi καλωδιου ή η αγορα ενος ολοκληρομενου elite;αν ναι ποιο καλωδιο hdmi θα προτεινατε για αγορα με λογικο κοστος και πολυ καλη ποιοτητα; ευχαριστω

Εξαρτάται για πόσα μέτρα μιλάμε. Για το κλασσικό 1.5 μέτρο μια χαρά καλώδιο είναι κι αυτό της Microsoft.
Αν μιλάς για 10 μετρα τότε θα πρέπει να αγοράσεις κάποιο καλώδιο μάρκας είτε έχεις το premium με hdmi θύρα είτε το elite.

Επίσης τα καλώδια στο elite, έχουν και ένα adaptoraki για να συνδέσεις τον ήχο του 360 με optical σύνδεση.
Ουσιαστικά ο μοναδικός λόγος να δώσεις τόσα λεφτά παραπάνω για το elite είναι ο παραπάνω σκληρός και το χρώμα.
Τα 25-30 περίπου ευρώ που χρειάζεσαι για ένα αξιοπρεπές καλώδιο HDMI (συμφωνά όχι πάνω από 1-2 μέτρα), δεν δικαιολογούν την επιλογή elite.

Last edited:
για ενα καλωδιο 1.5 με 2 μετρα ποια λετε οτι ειναι η καλυτερη επιλογη μεχρι 30 ευρω?

για ενα καλωδιο 1.5 με 2 μετρα ποια λετε οτι ειναι η καλυτερη επιλογη μεχρι 30 ευρω?

Αν εχει μεσα το κουτι καλωδιο χρησιμοποιησε αυτο. Δεν προκειται να δεις καμια απολυτως διαφορα με αλλο καλωδιο οσο ακριβο κι αν ειναι.

Μονο σε μεγαλες αποστασεις (πχ. 10 μετρα) χρειαζονται ακριβα καλωδια λογω απωλειων.

το premium που θελω να παρω δεν εχει καλωδιο μεσα εσεις ποιο προτεινετε επειδι πραγματικα δεν ξερω τιποτα απο hdmi καλωδια θα ηθελα βοηθεια ουτε μια εταιρια που να τα φτιαχνει δεν εχω κατα νου!!!!

το premium που θελω να παρω δεν εχει καλωδιο μεσα εσεις ποιο προτεινετε επειδι πραγματικα δεν ξερω τιποτα απο hdmi καλωδια θα ηθελα βοηθεια ουτε μια εταιρια που να τα φτιαχνει δεν εχω κατα νου!!!!

Εγω χρησιμοποιω καλωδια HAMA συνηθως , ειναι καλα και δεν ειναι ακριβα. Πιστευω οτι με 30 ευρω αγοραζεις ενα πολυ καλο καλωδιο (μιλαμε για 1-1.5 μετρο).

ωραιος rivers θα παρω και εγω hama τοτε χεχε!να εισαι καλα ευχαριστω

ξερει κανεις πως μπορω να μαθω αν τα καινουργια premiun me hdmi θυρα εχουν τους καινουργιους επεξεργαστες της εταιριας και να ναι πως μπορω να το 3εχωρισω για να μιν με κοροιδεψουν?

Λογικά κάπως θα πρέπει να φαίνεται πάνω στο serial της συσκευής ή στο κουτί, αλλά δεν γνωρίζω ΠΩΣ... Ακόμα δεν αποφάσισα ποια LCD ΤV να πάρω, για να πάρω και το 360 μετά...:twoguns:

Πάντως για HDMI δες και το Supra σαν επιλογή (λίγο πιο οικονομικό από το HAMMA) το οποίο μέχρι και τα 8 μέτρα μεταφέρει και 1080p!

Last edited:
αυτο ειναι πιο ακριβο απο το hama Διονυση και απο οτι μου ειπαν οποιο και να παρω μεχρι δυο μετρα την ιδια ποιοτητα εικονας θα βλεπω δεν υπαρχουν διαφορες!