Καλώδιο HDMI

dimitris.40

Established Member
Καλημέρα σε όλους τους φίλους του υπέροχου αυτού Forum.Καταρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την βοηθειά σας στην LG LH 4000 που είχα ρωτήσει σε προηγούμενο post αν παίζει ταινίες dvix κ υπότιτλους που είναι σε αρχείο srt.Μετά απο πολλές δοκιμές κ διαβάζωντας εδώ μέσα κατάφερα να ενσωματώσω τους υπότιτλους στην ταινία να φορτώσω την ταινία σε usb κ να παίξει κανονικότατα στην παραπάνω τηλεόραση κ όλα αυτα χάρη στην δικά σας βοήθεια.Απο σήμερα λοιπόν κατέβασα την πρώτη μου ταινία με ανάλυση 1080 pixel ένα ντοκιμαντέρ,το έβαλα στον εξωτερικό σκληρό που έχω,κ θέλω πάλι να σας ρωτήσω πως θα μπορούσα να δώ αυτήν την ταινία HD 1080 στην LGLH4000??Να επισημάνω ότι δεν διαθετώ προς το παρών κάποιον ραδιοενυσχιτη με είσοδο HDMI.Tο καλώδιο HDMI μπορεί να συνδεθεί απο τον εξωτερικό σκληρό στην υποδοχή HDMI της τηλεόρασης??Θα καταφέρω να δώ ταινία υψιλης ανάλυσης?Ποιο καλώδιο HDMI θα πρέπει να αγοράσω???Μήπως για να δώ την ταινία χρειάζομαι κ AV ενισχυτή?????Σας ευχαριστω πολύ περιμένω κ πάλι την βοηθειά σας.Να είστε όλοι καλά.Ευχαριστω..

Το αρχείο είναι με επέκταση .mkv; Αν ο ενσωματωμένος player της τηλεόρασης δεν αναπαράγει mkv (που είναι και το πιθανότερο) χρειάζεσαι οπωσδήποτε είτε pc με έξοδο HDMI, είτε ένα media player απ' τα πολλά που κυκλοφορούν στην αγορά π.χ. popcorn, wd, e-great κ.α με έξοδο HDMI πάνω στο οποίο συνδέεις τον εξωτερικό σκληρό.