Καλώδιο HDMI ?????????????

Μια χαρά είναι η μάρκα Εξαρτάται τι θες να συνδέσεις Και με πιο φθηνό μπορείς να κάνεις την δουλειά σου

Μια χαρά είναι η μάρκα Εξαρτάται τι θες να συνδέσεις Και με πιο φθηνό μπορείς να κάνεις την δουλειά σου
Τελικά αυτό εδώ σκέφτομαι για πείτε http://cgi.ebay.com/15ft-5m-meter-1...emQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item439c193e6f
Θέλω να συνδέσω 42αρα lcd (FULL HD) με υπολογιστή για προβολή ταινιών και χρήση ως 2ης οθόνης καμιά φορά...

πολυ καλο ... αν θες ποιοτητα

Στην ψηφιακη μεταδοση πληροφοριων δεν παιζει ρολο το καλωδιο....αρκει να πληρει τις ελαχιστες προδιαγραφες που πρεπει....

Εκτος και αν τα ηλεκτρονια "τρεχουν" πιο γρηγορα μολις μαθουν οτι ειναι ακριβοτερο το καλωδιο...

να ρωτησω κατι ψιλοασχετο .... εχει παρει ειδηση κανεις πουθενα καλωδιο hdmi μικροτερο του ενος μετρου ;;

(το ιδιο μηκος ψαχνω και σε scart)

ευχαριστω

Απάντηση: Re: Καλώδιο HDMI ?????????????

Στην ψηφιακη μεταδοση πληροφοριων δεν παιζει ρολο το καλωδιο....αρκει να πληρει τις ελαχιστες προδιαγραφες που πρεπει....

Ποιές είναι αυτές οι ελάχιστες προδιαγραφές, καλέ μου φίλε Yperion???

Εκτος και αν τα ηλεκτρονια "τρεχουν" πιο γρηγορα μολις μαθουν οτι ειναι ακριβοτερο το καλωδιο...

Κάπως έτσι δηλαδή??? ::: :vroam:

:flipout: :flipout: :flipout:

Χαίρετε.

Παραλαμβάνω σήμερα την 50Β550 και θα την συνδέσω μέσω HDMI με το WD HD live και αργότερα με κάποιο Home cinema.. Μπορείτε να μου πείτε πιο καλώδιο να προτιμήσω από τα δεκάδες που κυκλοφορούν σε διαφορετική κατηγορία τιμής ? Δεν θέλω να δώσω κι ένα σκασμό λεφτά αν δεν αξίζει τον κόπο (i.e. αν με καλύπτει ένα των 5 ευρώ, ας πάρω ένα των 5 ευρώ)..

..

Ευχαριστώ πολύ.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Καλώδιο HDMI ?????????????

Ποιές είναι αυτές οι ελάχιστες προδιαγραφές, καλέ μου φίλε Yperion???

Δυστυχως μονο η κατασκευαστρια εταιρεια γνωριζει τις δυνατοτητες του καθε καλωδιου...παντως ακομη και ενα των 10 ευρω...

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=9793&cmicc=skroutz

Μια χαρα δουλευει...απο οτι εχω δοκιμασει...

Τωρα αν παμε σε no name καλωδια των 3 ευρω εκει μπορει οντως να υπαρχει προβλημα...

Χαίρετε.

Παραλαμβάνω σήμερα την 50Β550 και θα την συνδέσω μέσω HDMI με το WD HD live και αργότερα με κάποιο Home cinema.. Μπορείτε να μου πείτε πιο καλώδιο να προτιμήσω από τα δεκάδες που κυκλοφορούν σε διαφορετική κατηγορία τιμής ? Δεν θέλω να δώσω κι ένα σκασμό λεφτά αν δεν αξίζει τον κόπο (i.e. αν με καλύπτει ένα των 5 ευρώ, ας πάρω ένα των 5 ευρώ)..

..

Ευχαριστώ πολύ.
Πολύ καλό καλώδιο για τα λεφτά του είναι το EQUIP εδώ .
Ακόμη καλύτερο με τιμή κοντα στα 11 ευρώ είναι το akasa

:2thumb22sup: Διαφωτιστικότατος όπως πάντα φίλε Yperion!!!
(Μα που τα βρίσκεις πάντα, όλα αυτά τα ωραία και χρήσιμα??? :grinning-smiley-043 )
Α, και μήπως μπορείς να με διαφωτίσεις σε παρακαλώ, ως προς το τι ακριβώς σημαίνει το "douche nozzle"??? :chinscratch: