Καλωδιο ηχειων

20 January 2008
12
Οπως ειχα γραψει στο πρωτο μου μηνυμα βιαζομουνα για την παραγγελια και τοποθετηση των καλωδιων.
Με την βοηθεια σας λοιπον κατεληξα στο
Πριν ομως σας ανακαλυψω ειχα ηδη αγορασει το καλωδιο των ηχειων, το οποιο μου το πουλησαν ως το καλυτερο.
Επανω του γραφει: prolink SUPERFLEX SPEAKER CABLE 99.96% OXYGEN FREE COPPER 2X2.52mm(στο τετραγωνο) O.D. διαμ. 4.25+4.25mm
To αγορασα περιπου 2,4 το μετρο.
Κανει για ηχεια home cinema; Μηπως μου πιασανε τον κ_λ_;

Ενταξει το καταλαβα, μου τον πιασανε τον κ_λ_.
Κανει ομως αξιοπρεπως την δουλεια του για ηχεια homa cinema;

Απάντηση: Re: Καλωδιο ηχειων

Ενταξει το καταλαβα, μου τον πιασανε τον κ_λ_.
Κανει ομως αξιοπρεπως την δουλεια του για ηχεια homa cinema;

:chinscratch: Την δουλεια του την κανει (καλωδιο ειναι αλλωστε). Για το αξιοπρεπως θα το ανακαλυψεις μονος σου:nounder:

Εξαρταται το σαμπ.
Σε παθητικο στελνεις καλωδιο ηχειων, σε ενεργητικο στελνεις XLR η RCA(αναλογως τι προενισχυτη εχεις).

Καταρχην σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
Το συστημα που ειμαι ετοιμος να αγορασω ειναι B&W MT30 η ΜΤ 20 (μαλλον ΜΤ 30).
Επειδη λοιπον ειμαι αρχαριος, τι καλωδιο θελω για αυτο το sub;

Υ.Γ. που θα τοποθετουσατε εσεις το sub; Μπροστα απο την τηλεοραση η διπλα απο τον καναπε θεασης;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ας μου απαντησει καποιος please, περιμενει ο πατωματας να μου περασει το παρκε και θελω πριν απο αυτον να περσω τα καναλια.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Καλά, τον έχεις τον άνθρωπο και ξεροσταλιάζει στις 12 η ώρα το βράδυ; Κέρνα τον και κανένα σουβλάκι ντε! Άντε, να τον σώσω εγώ τότε.

Δίπλα από την τηλεόραση! Εκτός αν θέλεις το sub για να σου κουνάει τον καναπέ και όχι να βγάζει μπάσο. Εγώ που αναγκαστικά το έχω δίπλα στον καναπέ έχω πιό πολύ μπάσο στην κουζίνα παρά στον καναπέ.